reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Poratujcie
. Mam zapalenie pęcherza od pon biorę furagin. Po dwóch dniach było lepiej. Dzisiaj po stosunku boli jak cholera. Co mogę na szybko wziąść żeby przestało boleć? Bo aż zimne poty mnie oblewaja. We wtorek wizytę. Wolałabym do niej dotrwać niż wylądować w szpitalu.
Zrób sobie nasiadowki z rumianku, mi to pomoglo gdy bardzo bolał pecherz, rumianek możesz też pić. Ja oprócz furaginu jadłam i nadal jem dla zuravit.

Napisane na LG-D315 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja liczę, że z next kupię jak będą wyprzedaże w sklepie on-line.

f2w33e3k0rq6mc1d.png
Kurde dużo kupuję w nexcie online i nigdy nie było żadnej promocji:/ ani rabatu, ani 3za2 itp. Dasz znać jak wyczaisz?;)

Odnośnie nexta słyszałam że mają dobre jakościowo rzeczy ale ze są drozsi niż np h&m. Nie wiem na ile to prawda i czy przy takich malutkich ciuszkach czy przy ubraniach dla nieco starszych dzieci.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :) wlasnie wciagam ulubione sniadanko .. chleb ze smalcem i pomidorem dziwne ze kiedys na same slowo smalec czulam obrzydzenie. Bylam tez w labolatorium na morfologi .
Cześć Dziewczyny! [emoji5] Ale miałam dziwne sny dzisiaj! Niestety nie były to sny erotyczne o których piszą w Internecie! [emoji6] A jak tam z Waszymi mocami? Przespane spokojnie? [emoji5]

Ja dzis zasnelam kolo trzeciej a od tyg mam dziwne sny cos pomiedzy straszne a dziwne :)

Hej :) wlasnie wciagam ulubione sniadanko .. chleb ze smalcem i pomidorem dziwne ze kiedys na same slowo smalec czulam obrzydzenie. Bylam tez w labolatorium na morfologi .

Ja dzis zasnelam kolo trzeciej a od tyg mam dziwne sny cos pomiedzy straszne a dziwne :)
Smacznego! [emoji5] A te sny właśnie takie są. Między dziwne a straszne! Smalec z pomidorem? To połączenie jakos mi nie leży.

Ja na śniadanie zjadłam activie ze śliwką, świeży sok pomarańczowy, śledzika na raz w sosie dyniowym (więcej go nie kupie, ale w sklepie wydawało się to świetnym pomysłem [emoji6]) i kromkę chleba żytniego pelnoziarnistego plus herbata owocowa malina z pigwa.

Ja płakałam na terminatorze 1 - co ta ciąża z nami robi!
emoji23.png
ooo skąd ja to znam
mój mąż się wczoraj śmiał że w obecnym stanie mogę się popłakać nawet na liściem spadającym z drzewa

Ja śpię super. Przesypiam całą noc, nie licząc nocnego siku.
Ale wiecie że dalej mam mdłości? Kiedy to się skończy?

reklama
Hej Dziewczyny. My mieliśmy od czwartku przeprowadzkę i wesele w weekend więc musiałam dziś was nadrabiać. No i tak godzinka w pracy minęła :)
14795861_10206251457079921_797205392_o.jpg

Strasznie długo z tym zusem skoro dopiero w październiku za sierpień, kurcze ja nie dam rady chyba tyle czekać. Jeszcze mieszkanie musimy zmienić/znaleźć. Zus okropny
emoji20.png
emoji107.png
emoji107.png
emoji107.png
emoji107.png

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom
Nam się udało znaleźć mieszkanko i wreszcie przeprowadzić. Już tylko jeden kurs i będziemy na nowym (tylko szkoda, że nadal wynajmowane :( ).
Nic mi o zusie
nie mowcie ja czekalam na pierwsza wyplate tyle ze dostalam za dwa miechy naraz. Teraz mam regularnie ale ....zarabialam 1400 zl a dostaje 700 bo takie skladki oplacal moj cudowny pracodawca slodko prawda ?
To takie są problemy?? Matko - to ja już wolę pracować jak najdłużej.
A ja kurde polazilam po sklepach przed chwila trochę w poszukiwaniu pajacykow bo chciałam troszke kupic to widzialam tylko albo tupowo dla dziopki albo np takie granaty ciemne czy takie niby marynarskie to jak dla chlopaka tylko i wrocilam z pustymi rekami

f2w3d5qprvc74xw9.png
skąd się wzięło słowo "dziopka" ?? Jakoś mi się z cipką kojarzy i nie mogę tego czytać :p
Kleinekatia no to ma byc niby mata taka,kocyk,dywanik.
Miala byc ta owca ale wygral on
1477214998-1d1mld.jpeg

f2w3d5qpx684cya3.png
też ją chcę :)
Ja mm zgagę i wzdęcie plus żołądek mnie meczy nieco :/
Jutro idę do lumpka z mama może dla małej coś znajdę ładnego :)
Ja w ciąży poznałam co to zgaga i już 3 razy mnie złapała :( Masakra
A tak wogóle to mój przeżywa ciąże ze mną, ja mam zgagę On też, ja migrenę On tak samo, ja wzdęcia Luby też :) No i mój na bank będzie przy porodzie.

Co do ubranek - niby chciałam już kupować, a jak weszłam do HM to nic mi się nie podobało i wyszłam bez zakupów :p

Załączniki

• 14795861_10206251457079921_797205392_o.jpg
    14795861_10206251457079921_797205392_o.jpg
    109,4 KB · Wyświetleń: 222
Do góry