reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Mam pytanko [emoji1]Czasem boli brzuch i to normalne , a boli was czasem po środku nie po bokach ? Takie zaklucie ? Jestem paranoiczką stąd moje pytanie [emoji2] i czy w drugiej części dnia lub wieczór macie więcej śluzu ?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie czasem kluje w różnych częściach brzucha. Na środku też. Gin powiedział mi ze tak może się dziać jak się macica rozciąga. A sluzu to mam pod dostatkiem o różnych porach dnia. [emoji6]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

MamaNS cudne te ubranka i ten Misiek boski[emoji4][emoji4] a ja jakoś jeszcze nie mam ochoty na kompletowanie wyprawki, chyba naprawdę zacznę po świętach, mam nadzieję że w drugi dzień świąt jakieś łóżeczko upoluje bo u nas są wielkie przeceny w ten dzień. I może uda mi się o 5 rano do nexta dziecięcego pójść bo specjalnie otwierają wcześniej i ubrania za pół ceny będą[emoji5]
Super masz! Poswiateczne polowanie - żeby było trochę ruchu! [emoji6]

Dzisiaj znowu czułam dzidzie! Takie jakby podskubywanie od środka! A później tak mi się napiela macica jak to opisywalyscie, że można było wyczuć wybrzuszenie dłonią! Mój aż się ucieszył jak to poczuł! Wiem że to jeszcze nie dzidzia ale ona tam jest i to na razie taki nasz jedyny kontakt z nią! [emoji3]

Akaata patrzylam ale cale niebieskie albo cale białe.przynajmniej u mnie,moze beda mieli jakas dostawe niedlugo[emoji3] Body maja fajne[emoji1] ale juz mam raczej wystarczajaco tych rozmiarów,a wieksze chce juz typowe kupowac w wiekszosci[emoji3]

f2w3d5qpx684cya3.png

Pustki wieczorne :)
Ja się wymoczyłam w wannie, zjadłam kolacyjkę i oglądam Master Chefa :) po smażonym dzisiaj nieco cierpię... także hmmm chyba jednak tylko pieczone i gotowane dla mnie ;) dawno się tak źle nie czułam ble...

reklama
Do góry