reklama
A'gusia
Fanka BB :)
Mnie czasem kluje w różnych częściach brzucha. Na środku też. Gin powiedział mi ze tak może się dziać jak się macica rozciąga. A sluzu to mam pod dostatkiem o różnych porach dnia. [emoji6]Mam pytanko [emoji1]Czasem boli brzuch i to normalne , a boli was czasem po środku nie po bokach ? Takie zaklucie ? Jestem paranoiczką stąd moje pytanie [emoji2] i czy w drugiej części dnia lub wieczór macie więcej śluzu ?
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
A'gusia
Super masz! Poswiateczne polowanie - żeby było trochę ruchu! [emoji6]MamaNS cudne te ubranka i ten Misiek boski[emoji4][emoji4] a ja jakoś jeszcze nie mam ochoty na kompletowanie wyprawki, chyba naprawdę zacznę po świętach, mam nadzieję że w drugi dzień świąt jakieś łóżeczko upoluje bo u nas są wielkie przeceny w ten dzień. I może uda mi się o 5 rano do nexta dziecięcego pójść bo specjalnie otwierają wcześniej i ubrania za pół ceny będą[emoji5]
A'gusia
Dzisiaj znowu czułam dzidzie! Takie jakby podskubywanie od środka! A później tak mi się napiela macica jak to opisywalyscie, że można było wyczuć wybrzuszenie dłonią! Mój aż się ucieszył jak to poczuł! Wiem że to jeszcze nie dzidzia ale ona tam jest i to na razie taki nasz jedyny kontakt z nią! [emoji3]
mama_NS
Akaata patrzylam ale cale niebieskie albo cale białe.przynajmniej u mnie,moze beda mieli jakas dostawe niedlugo[emoji3] Body maja fajne[emoji1] ale juz mam raczej wystarczajaco tych rozmiarów,a wieksze chce juz typowe kupowac w wiekszosci[emoji3]
Pustki wieczorne
Ja się wymoczyłam w wannie, zjadłam kolacyjkę i oglądam Master Chefa po smażonym dzisiaj nieco cierpię... także hmmm chyba jednak tylko pieczone i gotowane dla mnie dawno się tak źle nie czułam ble...
Ja się wymoczyłam w wannie, zjadłam kolacyjkę i oglądam Master Chefa po smażonym dzisiaj nieco cierpię... także hmmm chyba jednak tylko pieczone i gotowane dla mnie dawno się tak źle nie czułam ble...
Misia.93
emilja0308
A ja obejrzalam "Planete singli" masakra nawet na tym plakalam...
Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka
reklama
A'gusia
Ja płakałam na terminatorze 1 - co ta ciąża z nami robi! [emoji23]A ja obejrzalam "Planete singli" masakra nawet na tym plakalam...