reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Bula jedna taka mega bluza troche cieplejsza ale nie było tych małych rozmiarow juz

f2w3d5qpx684cya3.png

reklama
Fajowa mata! :D
A te malusie ciuszki są słodkie! :D
Dziewczyny spokojnie doczekacie sie ruchów dziecka a teraz zadnych górek na brzuchu nie wyczuwacie czasami? Bo to też dzidziuś :)

Dziewczyny z Poznania jesli macie juz dzieci albo jesli na nie czekacie a lubicie przebywac na dworze, świeżym powietrzu i zależy Wam na zdrowym spedzaniu czasu z dzieckiem to polecam wszystkim polubic na faceboku Doktor Konik. To przemiła dziewczyna ktora ma 2 konie (dużego i małego, jest nauczycielką ) i w każdej porze roku sprawi że Wasze pociechy nabiorą rumieńców i będą tryskać uśmiechem :)

Oo a Ty z Poznania ? [emoji1]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja czuje czasem gdzie jest bo jest tam twardo,ale sie nie martwie ze nic nie czuje,bo codziennie wieczorem sobie słucham [emoji1]

Ja chyba jakiegos mikolaja kupie[emoji1] bedzie na nowej komodzie dla bobo stał [emoji1]

f2w3d5qpx684cya3.png

U nas w tym roku święta skromne, zjeżdżamy ok 9 stycznia do Polski wiec od jakiegoś tygodnia wcześniej będę wszystko powoli pakować i się zbierać do podróży. Ostatnie nasze święta w dwójkę [emoji1] a już następnych się doczekać nie mogę ! :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
wracacie do Polski na stałe już? :) bo w uk mieszkasz dobrze kojarzę?

reklama
Do góry