reklama
kama8-)
Zaangażowana w BB
Jak weszłam do tego sklepu i zobaczyłam już ozdoby bożonarodzeniowe to już nie mogę doczekać się świąt i prezentów dla maluszka [emoji14]
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Misia.93
Fanka BB :)
Fajowa mata!
A te malusie ciuszki są słodkie!
Dziewczyny spokojnie doczekacie sie ruchów dziecka a teraz zadnych górek na brzuchu nie wyczuwacie czasami? Bo to też dzidziuś
Dziewczyny z Poznania jesli macie juz dzieci albo jesli na nie czekacie a lubicie przebywac na dworze, świeżym powietrzu i zależy Wam na zdrowym spedzaniu czasu z dzieckiem to polecam wszystkim polubic na faceboku Doktor Konik. To przemiła dziewczyna ktora ma 2 konie (dużego i małego, jest nauczycielką ) i w każdej porze roku sprawi że Wasze pociechy nabiorą rumieńców i będą tryskać uśmiechem
Oo a Ty z Poznania ? [emoji1]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Misia.93
U nas w tym roku święta skromne, zjeżdżamy ok 9 stycznia do Polski wiec od jakiegoś tygodnia wcześniej będę wszystko powoli pakować i się zbierać do podróży. Ostatnie nasze święta w dwójkę [emoji1] a już następnych się doczekać nie mogę !
wracacie do Polski na stałe już? bo w uk mieszkasz dobrze kojarzę?U nas w tym roku święta skromne, zjeżdżamy ok 9 stycznia do Polski wiec od jakiegoś tygodnia wcześniej będę wszystko powoli pakować i się zbierać do podróży. Ostatnie nasze święta w dwójkę [emoji1] a już następnych się doczekać nie mogę !
kunalesna
Ja mieszkam niedaleko poznania
reklama
kunalesna
U mnie nie ma kika czego przebolec nie moge ... musze pocieszac sie pepco. Chyba jestem jedyna ktora za bozym narodzeniem nie przepadaNo ja lubię ozdoby z Kika, w tym roku nie chcę już tak szaleć z nowymi, wolę w ubranka dla dzidzi zainwestować
Mata owca słodka