reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
a my jeszcze nie wiemy jak to rozwiazac i u mnie i u meza jest bardzo rodzinnie, narazie po glowie chodzi mi ze u jego rodzicow wigilia a u moich obiad w pierwsze swieto i drugie u moich...ale zobaczymy...ja poprostu chce przyszle swieta u moich z dzieckien

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka

ja poprostu chce przyszle swieta u moich z dzieckien
u mnie tak będzie, dlatego te święta z brzuszkiem przeżyję u teściów :p
Wielkanoc sami spędzamy, ale pewnie teście przyjadą, bo mają bliżej niż moi ;) chociaż ja wolałabym sama je spędzić, ale przecież ich nie wyproszę :) liczę, że wpadną tylko na jeden dzień... jak na noc to się wk**** ;)

mam koleżankę z Poznania, a teraz już z Miękowa :)
rodziła na Polnej, mimo też różnych opinii chyba z tego co kojarzę?
Opinie są różne ale wszyscy mówia ze tam najlepszy sprzet medyczny... i mowia ze jak lekarz prowadzacy z Polnej to traktowanie jest ok.
W Miekowie mam kolege Wojtka i mieszka tam z żoną Asia ale nie wierze że to o niej mówisz za duży zbieg okolicznosci by to był ;)

Opinie są różne ale wszyscy mówia ze tam najlepszy sprzet medyczny... i mowia ze jak lekarz prowadzacy z Polnej to traktowanie jest ok.
W Miekowie mam kolege Wojtka i mieszka tam z żoną Asia ale nie wierze że to o niej mówisz za duży zbieg okolicznosci by to był ;)
nie , ona ma na imię Agnieszka :) a mąż Michał :)
no ona też mówiła o sprzęcie, rodziła w tym roku w kwietniu :) w konsekwencji skończyło się cesarką, bo małeh główka się źle wygięła

Moja prowadzaca z Polnej, doktor od prenatalnych Polna i jakos tak mimo zlych opini moje mysli kieruje do tego szpitala :)

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka

Tak :) a od niedawna spod Poznania bo z Lubonia. Dużo koleżanek kupilo tu mieszkania bo trche taniej niz w samym Poznaniu a jednak to prawie Poznań :)

Kuna i Misia93 chcecie rodzic na Polnej?

Ja pochodzę z Poznania, mieszkać będziemy u mojego A w Słupcy i tam rodzę bo mam blisko, dosłownie 10min pieszo a autem to może z 5 min.

reklama
mam koleżankę z Poznania, a teraz już z Miękowa :)
rodziła na Polnej, mimo też różnych opinii chyba z tego co kojarzę?

ale gdybym miała rodzić w Poznaniu, wybrała bym Lutycką. Sama się tam urodziłam, mimo sporych komplikacji po porodzie mojej mamy która była 3mce w śpiączce. Łożysko miała przodujące i zagrożenie życia było moje i mamy. Sporo koleżanek i z rodziny rodziły tam i nikt nie narzekał.

Do góry