reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
a my jeszcze nie wiemy jak to rozwiazac i u mnie i u meza jest bardzo rodzinnie, narazie po glowie chodzi mi ze u jego rodzicow wigilia a u moich obiad w pierwsze swieto i drugie u moich...ale zobaczymy...ja poprostu chce przyszle swieta u moich z dzieckien

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka

ja poprostu chce przyszle swieta u moich z dzieckien
u mnie tak będzie, dlatego te święta z brzuszkiem przeżyję u teściów :p
Wielkanoc sami spędzamy, ale pewnie teście przyjadą, bo mają bliżej niż moi ;) chociaż ja wolałabym sama je spędzić, ale przecież ich nie wyproszę :) liczę, że wpadną tylko na jeden dzień... jak na noc to się wk**** ;)

mam koleżankę z Poznania, a teraz już z Miękowa :)
rodziła na Polnej, mimo też różnych opinii chyba z tego co kojarzę?
Opinie są różne ale wszyscy mówia ze tam najlepszy sprzet medyczny... i mowia ze jak lekarz prowadzacy z Polnej to traktowanie jest ok.
W Miekowie mam kolege Wojtka i mieszka tam z żoną Asia ale nie wierze że to o niej mówisz za duży zbieg okolicznosci by to był ;)

Opinie są różne ale wszyscy mówia ze tam najlepszy sprzet medyczny... i mowia ze jak lekarz prowadzacy z Polnej to traktowanie jest ok.
W Miekowie mam kolege Wojtka i mieszka tam z żoną Asia ale nie wierze że to o niej mówisz za duży zbieg okolicznosci by to był ;)
nie , ona ma na imię Agnieszka :) a mąż Michał :)
no ona też mówiła o sprzęcie, rodziła w tym roku w kwietniu :) w konsekwencji skończyło się cesarką, bo małeh główka się źle wygięła

Moja prowadzaca z Polnej, doktor od prenatalnych Polna i jakos tak mimo zlych opini moje mysli kieruje do tego szpitala :)

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka

Tak :) a od niedawna spod Poznania bo z Lubonia. Dużo koleżanek kupilo tu mieszkania bo trche taniej niz w samym Poznaniu a jednak to prawie Poznań :)

Kuna i Misia93 chcecie rodzic na Polnej?

Ja pochodzę z Poznania, mieszkać będziemy u mojego A w Słupcy i tam rodzę bo mam blisko, dosłownie 10min pieszo a autem to może z 5 min.

reklama
mam koleżankę z Poznania, a teraz już z Miękowa :)
rodziła na Polnej, mimo też różnych opinii chyba z tego co kojarzę?

ale gdybym miała rodzić w Poznaniu, wybrała bym Lutycką. Sama się tam urodziłam, mimo sporych komplikacji po porodzie mojej mamy która była 3mce w śpiączce. Łożysko miała przodujące i zagrożenie życia było moje i mamy. Sporo koleżanek i z rodziny rodziły tam i nikt nie narzekał.

Do góry