reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Dzień dobry :)

Właśnie czuję znowu rybkę moją malutką :) i wiem, że to już na pewno nie jelita :) Mąż jeszcze ucha do brzucha nie przykładał, ale jak się zobaczymy za 2 tygodnie, to młoda pewnie się rozhula już :)

My chrzciny latem, w lipcu super :) , może w czerwcu zobaczymy co czas pokaże ;) jak będzie z tą całą organizacją.

Cześć Dziewczyny [emoji5] ja czekam na ruchy ale na szczęście nic mi nie jest, nic nie boli. Jak by coś się z dzidzia działo niedobrego to raczej by mnie bolało albo bym krwawila więc się tym pocieszam! Nie ma co się za bardzo denerwować bo stres negatywnie działa i na nasz organizm i na organizm maluszka!

Odnośnie chrztu to nawet nie do końca wiemy kto będzie chrzestnym ale przecież jakoś się to podkłada! A organizacja chrztu nie wymaga chyba aż takich przygotowań jak organizacja wesela więc damy radę! [emoji6]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Dziewczyny [emoji5] ja czekam na ruchy ale na szczęście nic mi nie jest, nic nie boli. Jak by coś się z dzidzia działo niedobrego to raczej by mnie bolało albo bym krwawila więc się tym pocieszam! Nie ma co się za bardzo denerwować bo stres negatywnie działa i na nasz organizm i na organizm maluszka!

Odnośnie chrztu to nawet nie do końca wiemy kto będzie chrzestnym ale przecież jakoś się to podkłada! A organizacja chrztu nie wymaga chyba aż takich przygotowań jak organizacja wesela więc damy radę! [emoji6]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Na pewno bądź dobrej myśli. Nie ma co się obawiać na zapas ;) ja miałam grypę jelitowa przez 2 dni i tez miałam ciszę ale za to teraz daje popalić ;) czyje przeważnie rano i wieczorem a w ciągu dnia zdarza się ze tez jak zjem coś słodkiego ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Slodkie musi byc to ponczo :D
Oj taaaak :D takie! :)
20161023_105352-1.jpg

Załączniki

• 20161023_105352-1.jpg
    20161023_105352-1.jpg
    213,7 KB · Wyświetleń: 210
A kucyk koleżanki wyglada tak :D

received_1201107363280016.jpeg

Dziewczyny z Poznania jesli macie juz dzieci albo jesli na nie czekacie a lubicie przebywac na dworze, świeżym powietrzu i zależy Wam na zdrowym spedzaniu czasu z dzieckiem to polecam wszystkim polubic na faceboku Doktor Konik. To przemiła dziewczyna ktora ma 2 konie (dużego i małego, jest nauczycielką ) i w każdej porze roku sprawi że Wasze pociechy nabiorą rumieńców i będą tryskać uśmiechem :)

Załączniki

• received_1201107363280016.jpeg
    received_1201107363280016.jpeg
    234 KB · Wyświetleń: 181
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry