reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Licze na to że koleżanka nie wywiezie nigdzie kucyka i moja mała bedzie mogła z nim obcować :) To ten plus jak ma byc dziewczynka bo wieksze szanse że bedzie lubić konie ;)

reklama
Ja tez mam chyba na przodzie i 1 ciaza to sb poczekam jeszcze dlugo nim cokolwiek poczuje hehe[emoji1]

Bylam dzisiaj na zakupach[emoji1] no musialam noo...miała byc zamiast tego misia owca z ikei ale go pokochalam jak go zobaczylam!!! Ubranka 56 i 62[emoji1]
1477214029-1d1mld.jpeg

f2w3d5qpx684cya3.png

Bylam dzisiaj na zakupach
emoji1.png
no musialam noo...miała byc zamiast tego misia owca z ikei ale go pokochalam jak go zobaczylam!!!
f2w3d5qpx684cya3.png
[/QUOTE]
Fajny misio! :D ale on pełni jakąś funkcje materacyka czy cos? Wydaje sie bardzo duzy :)

Fajowa mata! :D
A te malusie ciuszki są słodkie! :D
Dziewczyny spokojnie doczekacie sie ruchów dziecka a teraz zadnych górek na brzuchu nie wyczuwacie czasami? Bo to też dzidziuś :)

Dziewczyny z Poznania jesli macie juz dzieci albo jesli na nie czekacie a lubicie przebywac na dworze, świeżym powietrzu i zależy Wam na zdrowym spedzaniu czasu z dzieckiem to polecam wszystkim polubic na faceboku Doktor Konik. To przemiła dziewczyna ktora ma 2 konie (dużego i małego, jest nauczycielką ) i w każdej porze roku sprawi że Wasze pociechy nabiorą rumieńców i będą tryskać uśmiechem :)

reklama
Do góry