reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

U mnie nie ma kika czego przebolec nie moge ... musze pocieszac sie pepco. Chyba jestem jedyna ktora za bozym narodzeniem nie przepada
no tych sklepów dużo nie ma... u mnie jest dosyć daleko, no ale jest ;)

ja bardzo lubię te święta za atmosferę, za to że z całą rodziną spotykamy się wtedy razem
no, ale w tym roku u teściów spędzam święta

reklama
no tych sklepów dużo nie ma... u mnie jest dosyć daleko, no ale jest ;)

ja bardzo lubię te święta za atmosferę, za to że z całą rodziną spotykamy się wtedy razem
no, ale w tym roku u teściów spędzam święta
No wlasnie to spotykanie sie z rodzina ...kojarzy mi sie to z tym ze jak co niektozy sie pochleja i zaczynaja sie unosic robi sie atmosfera gesta jak budyn i latwo o sprzeczki ... niestety to sie u nas zdarza. Nawet nie wiem czy bedziemy gdzies w odwiedziny jechac to zalezy od mojego samopoczucia a z reszta jak ktos bedzie chcial moze do nas zawitac :)

Albo mega slabe jest dzielenie sie oplatkiem cala ta atmosfera przebaczenia a na drugi dzien te same pretensje i problemy ... wiec widzisz wszystko zalezy od rodzin

No wlasnie to spotykanie sie z rodzina ...kojarzy mi sie to ze jak co niektozy sie pochleja i zaczynaja sie unosic robi sie atmosfera gesta jak budyn i latwo o sprzeczki ... niestety to sie u nas zdarza. Nawet nie wiem czy bedziemy gdzies w odwiedziny jechac to zalezy od mojego samopoczucia a z reszta jak ktos bedzie chcial moze do nas zawitac :)
oj to nie fajnie, u nas jest zawsze wesoło i bez kłótni :) w każdy dzień świąt spotkanie u kogoś innego :)
my pojedziemy do teściów pewnie w piątek po pracy męża, chyba że będzie wolne dobierał, to w czwartek wyjedziemy ;)
muszę kupić prezenty dla bratanków... mimo że mnie nie będzie na święta to zostawię prezenty i mama włoży pod choinkę :p najtrudniej będzie dla mojego chrześniaka, który w styczniu 6 lat kończy ;)

oj to nie fajnie, u nas jest zawsze wesoło i bez kłótni :) w każdy dzień świąt spotkanie u kogoś innego :)
my pojedziemy do teściów pewnie w piątek po pracy męża, chyba że będzie wolne dobierał, to w czwartek wyjedziemy ;)
muszę kupić prezenty dla bratanków... mimo że mnie nie będzie na święta to zostawię prezenty i mama włoży pod choinkę :p najtrudniej będzie dla mojego chrześniaka, który w styczniu 6 lat kończy ;)
Takich swiat to pozazdroscic :) hm moj syn ma 5 i lubi zbierac figurki super herosow wiesz spider man itp moze cos takiego ? Na allegro masa tego. Synowie kolezanek tez sie tym lubia bawic a maja tak 6-7 lat. Sama na uro syna zamawialam wczoraj zolwia ninja

No właśnie on ma pełno zabawek itp. chciałam postawić na coś kreatywnego, ale z roku na rok pomysły się kończą :( A jednak na odległość jestem to też tak w 100% nie wiem co ma, co teraz lubi itd. A jak próbuję podpytać to słyszę "nie rób sobie problemu" także... a kolejni mają 2,5 i ten mały brzdąc 2 miesięczny, więc tutaj wiadomo jakaś zabaweczka, ubranko - prościej ;) Wolałabym starszakowi dać kasę i już ;) , no ale jeszcze wierzy w Mikołaja ;)

No właśnie on ma pełno zabawek itp. chciałam postawić na coś kreatywnego, ale z roku na rok pomysły się kończą :( A jednak na odległość jestem to też tak w 100% nie wiem co ma, co teraz lubi itd. A jak próbuję podpytać to słyszę "nie rób sobie problemu" także... a kolejni mają 2,5 i ten mały brzdąc 2 miesięczny, więc tutaj wiadomo jakaś zabaweczka, ubranko - prościej ;) Wolałabym starszakowi dać kasę i już ;) , no ale jeszcze wierzy w Mikołaja ;)
A pisal list do mikolaja ? Moze bys przez tel podpytala o co prosil :)

reklama
Do góry