reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

U mnie nie ma kika czego przebolec nie moge ... musze pocieszac sie pepco. Chyba jestem jedyna ktora za bozym narodzeniem nie przepada
no tych sklepów dużo nie ma... u mnie jest dosyć daleko, no ale jest ;)

ja bardzo lubię te święta za atmosferę, za to że z całą rodziną spotykamy się wtedy razem
no, ale w tym roku u teściów spędzam święta

reklama
no tych sklepów dużo nie ma... u mnie jest dosyć daleko, no ale jest ;)

ja bardzo lubię te święta za atmosferę, za to że z całą rodziną spotykamy się wtedy razem
no, ale w tym roku u teściów spędzam święta
No wlasnie to spotykanie sie z rodzina ...kojarzy mi sie to z tym ze jak co niektozy sie pochleja i zaczynaja sie unosic robi sie atmosfera gesta jak budyn i latwo o sprzeczki ... niestety to sie u nas zdarza. Nawet nie wiem czy bedziemy gdzies w odwiedziny jechac to zalezy od mojego samopoczucia a z reszta jak ktos bedzie chcial moze do nas zawitac :)

Albo mega slabe jest dzielenie sie oplatkiem cala ta atmosfera przebaczenia a na drugi dzien te same pretensje i problemy ... wiec widzisz wszystko zalezy od rodzin

No wlasnie to spotykanie sie z rodzina ...kojarzy mi sie to ze jak co niektozy sie pochleja i zaczynaja sie unosic robi sie atmosfera gesta jak budyn i latwo o sprzeczki ... niestety to sie u nas zdarza. Nawet nie wiem czy bedziemy gdzies w odwiedziny jechac to zalezy od mojego samopoczucia a z reszta jak ktos bedzie chcial moze do nas zawitac :)
oj to nie fajnie, u nas jest zawsze wesoło i bez kłótni :) w każdy dzień świąt spotkanie u kogoś innego :)
my pojedziemy do teściów pewnie w piątek po pracy męża, chyba że będzie wolne dobierał, to w czwartek wyjedziemy ;)
muszę kupić prezenty dla bratanków... mimo że mnie nie będzie na święta to zostawię prezenty i mama włoży pod choinkę :p najtrudniej będzie dla mojego chrześniaka, który w styczniu 6 lat kończy ;)

oj to nie fajnie, u nas jest zawsze wesoło i bez kłótni :) w każdy dzień świąt spotkanie u kogoś innego :)
my pojedziemy do teściów pewnie w piątek po pracy męża, chyba że będzie wolne dobierał, to w czwartek wyjedziemy ;)
muszę kupić prezenty dla bratanków... mimo że mnie nie będzie na święta to zostawię prezenty i mama włoży pod choinkę :p najtrudniej będzie dla mojego chrześniaka, który w styczniu 6 lat kończy ;)
Takich swiat to pozazdroscic :) hm moj syn ma 5 i lubi zbierac figurki super herosow wiesz spider man itp moze cos takiego ? Na allegro masa tego. Synowie kolezanek tez sie tym lubia bawic a maja tak 6-7 lat. Sama na uro syna zamawialam wczoraj zolwia ninja

No właśnie on ma pełno zabawek itp. chciałam postawić na coś kreatywnego, ale z roku na rok pomysły się kończą :( A jednak na odległość jestem to też tak w 100% nie wiem co ma, co teraz lubi itd. A jak próbuję podpytać to słyszę "nie rób sobie problemu" także... a kolejni mają 2,5 i ten mały brzdąc 2 miesięczny, więc tutaj wiadomo jakaś zabaweczka, ubranko - prościej ;) Wolałabym starszakowi dać kasę i już ;) , no ale jeszcze wierzy w Mikołaja ;)

No właśnie on ma pełno zabawek itp. chciałam postawić na coś kreatywnego, ale z roku na rok pomysły się kończą :( A jednak na odległość jestem to też tak w 100% nie wiem co ma, co teraz lubi itd. A jak próbuję podpytać to słyszę "nie rób sobie problemu" także... a kolejni mają 2,5 i ten mały brzdąc 2 miesięczny, więc tutaj wiadomo jakaś zabaweczka, ubranko - prościej ;) Wolałabym starszakowi dać kasę i już ;) , no ale jeszcze wierzy w Mikołaja ;)
A pisal list do mikolaja ? Moze bys przez tel podpytala o co prosil :)

reklama
Do góry