reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Hej dziewczyny! Ja jeszcze w pracy siedzę ale mam chwilę wolną to przejrzałam Wasze dzisiejsze wpisy!

Jolka - trzymaj się mocno! Wszystko będzie dobrze!

Ewciiik - witaj wśród nas! :-) napisz coś więcej o sobie! Jak przezylaste pierwsze miesiące? Jak się czujesz teraz? I może odpowiedź na ostatnio krążące pytanie, ile jesteś ze swoim chlopakiem/narzeczonym/mezem? :)

Dzoaska - biedny chłopak! ;)

A tak w temacie Zusu, to nie sądziłam że są takie cyrki! Przecież nie dostajemy zwolnień na ciążę urojona więc skąd te kontrole i opóźnienia w wyplatach?! Jak im się opozni płatność to od razu odsetki by dawali to może i Wy powinniście zażądać odsetek od nieterminowej wypłaty?! 8-)
Moj gin jak uslyszal ze kontroluja ciezarne to tez sie pytal czy podejrzewaja ze jego pacjentki w urojonej chodza czy jak

reklama
Co za chamstwo . Jak mógł tak robić ! Jak moja mnie tak urzadzi to jej tam do słuchu . Straszne to [emoji22] kurczę

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Teraz jakby cos chcieli znowu to wysle ojca z upowaznieniem a ten ich chyba polamie bo z nim nie ma dyskusji i sobie nic wmowic nie da. Zebyscie widzialy jak on buty reklamuje biedni sprzedawcy przyjmuja i jeszcze skarpetki gratis daja byle nie krzyczal ha ha

Teraz jakby cos chcieli znowu to wysle ojca z upowaznieniem a ten ich chyba polamie bo z nim nie ma dyskusji i sobie nic wmowic nie da. Zebyscie widzialy jak on buty reklamuje biedni sprzedawcy przyjmuja i jeszcze skarpetki gratis daja byle nie krzyczal ha ha

O kurcze to faktycznie, tylko go wysyłać [emoji2]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Jak moja mama ona tez nie da nic sobie powiedziec;)

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka

Kunalesna aha...no to ladna lipa...ale jak aneks tylko przedluzal a nie zmianial zadnej kwoty no to dziwne...niefajna sprawa.
Czyli ze glupia brala l4 na jedno i myslalam ze sie nie wyda ze pracuje jeszcze gdzies jak miala normalnie etat?

f2w3d5qpk3cwdg12.png

Kunalesna aha...no to ladna lipa...ale jak aneks tylko przedluzal a nie zmianial zadnej kwoty no to dziwne...niefajna sprawa.
Czyli ze glupia brala l4 na jedno i myslalam ze sie nie wyda ze pracuje jeszcze gdzies jak miala normalnie etat?

f2w3d5qpk3cwdg12.png
No zrobili z nas debili w tej firmie. Jak dostalam kase z zus to zglupialam dopiero w zus mi wyjasniono ile podobno zarabialam az mi szczeka opadla. Moglabym sie sadzic ale nie mam na to kasy ani sily ani nerwow

f2w3d5qpk3cwdg12.png
Tak dokladnie...no masakra jak to uslyszalam to sie zastanawialam po co cos takiego robic, problem dla niej, lekarza i pracodawcy

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry