reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Mi szwagierka dala 50/56 zestawik taki zimowy bardziej w pingwinki bo teraz go kupila wiec na grudniowe dzieci wiec moje bobo poczatkiem kwietnia bd mialo na sb pingwinki bo od cioci trzeba zalozyc[emoji1]

f2w3d5qpk3cwdg12.png
Ja wszystkim kazalam sie wstrzymac z kupowaniem i czekamy na plec;) choc mi sie podoba wszystko z myszka mini;)

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka

Szwagierka kupula na następny dzien jak jej powiedzielismy i do tego skarpetki "conversy". Powiedziala ze chyba jedzie do angli w przerwie semestralnej to nakupi cos jeszcze,ale musze jej pow zeby sie do porodu wstrzymala bo bez sensu juz bd uniwersalne kupowac,a pozniej chce wieksze rozmoary typowo do płci. A do lutego to ja ubranka na po porodzie juz wszystkie bd miala. Jak sie urodzi i bedziemy wiedzieć kto to to jak chce to niech wedy kupuje cos

f2w3d5qpk3cwdg12.png

reklama
Do góry