reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Straszycie z tym Zusem :( ja dopiero za pierwszy miesiąc miałam wypłatę to mi pracodawca wypłacił. Zawsze wypłaca ZUS czy to zależy od firmy ile osób zatrudnionych? ( coś tak czytałam)

Już odpowiadam na Wasze pytania:)
Ciąże przeżywam bardzo dobrze, zero wymiotów, bólów i innych. Delikatnie czasami mdłości ale już ustąpiły.

Z mężem znamy sie nie długo :) prawie dwa lata, ale ślub mieliśmy w maju 2017 wiec dość szybko nam sie udało dzidziusia zmajstrowac :)

Wizytę mam 4 listopada u mojego ginekologa i wtedy mam dostać skierowanie na połówkowe badania.

Elilja ale w sumie to problemy sama ona sb zrobila bo lekarz nie mial jak sie dow gdzie pracuje a gdzie nie bo ona powinna powiedziec ile chce zwolnien. Glupia bo nic nie dostanie i jeszcze kare jej przypierdziela i juz zawsze bd kontrolowana.

Ewciiik zalezy ile osob jest zatrudnione,bo moze wylpacac pracodawca i zus mu wraca

f2w3d5qpk3cwdg12.png

Link do: Cool Club, Pajac niemowlęcy ale mi się świąteczne rzeczy podobają dla niemowląt ;) choć u nas to raczej kurczaki :p
No głupota, ja nie wiem co z nią dalej było, ale pewnie musiała oddać pieniądze...
No tak my marcowe dzieci to w pisanki i kuraki ale akurat kocham wielkanoc :) moj syn zaraz ma urodziny 1 listopada wiec rodzilam w halloween mowie wam i bez potworow czulam horror ha ha i dostalismy pajac w nietoperze

Współczuje Wam bardzo bo to taki czas, ze każdy grosz sie przydaje.
A te wszystkie rzeczy dla dziedziaczkow są boskie

Ale pajac nietoperz- mistrz ❤️

reklama
Mi szwagierka dala 50/56 zestawik taki zimowy bardziej w pingwinki bo teraz go kupila wiec na grudniowe dzieci wiec moje bobo poczatkiem kwietnia bd mialo na sb pingwinki bo od cioci trzeba zalozyc[emoji1]

f2w3d5qpk3cwdg12.png

Do góry