reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Tym bardziej ze widac ze ta rodzina jest dosc uboga wiec tracili pieniazki na te smieciowe jedzenie ktore tanie nie jest. Taniej mi wychodzi makaron z warzywami czy zupka albo gulasz niz burgery i bog wie co :)
Zupa, fakt wychodzi najtaniej. Ryż z kurczakiem też byłby lepszy.... Czasem nie wierzę w to co widzę [emoji15]

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom

A w ogole paulyna super sie dowiedziec ze tylko dzien wczesniej idziesz na badanie [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

Oj jak ja sie ciesze ze mam rodzinna lekarke mega i w ogole problemow nie robi. Daje co chce a nawet wiecej.

Anik dlatego ja tam zostaje w niewiedzy i dobrze mi z tym[emoji1] moj P bd rozczarowany jak cos bo przekonany ze junior w brzuchu [emoji12]

Paulyna a mnie dzisiaj dopytywal gin czy na pewno ma maz taka grupe jak ja hehe. Ja dzisiaj kminilam jak bd mowila do cory jak bd Pola[emoji12] o zdrobnienie mi chodzilo bo jak dziopa bd to bola na pewno. Pola Marta ale mam problem bo jak bd drugim dzieckiem to bd Pola Beata i to mi juz nie pasuje...

Jej jak ja nienawidze wziernika dowcipnego!!!!!! Boli!!! Ja tez mam nadzerke i wiem o tym od bardzo dawna. Podobno bardzo mala i nic sie z nia nie dzieje.

Kunalesna moja mama kiedys byla na tym czyszczeniu jelit jakims tam i to sie lazi kilka razy i to co schodzi z jelit to dramat jest....bo makarony,leki i mase rzeczy tam zostaje tak na serio...

f2w3d5qptsjypkw2.png

A w ogole paulyna super sie dowiedziec ze tylko dzien wczesniej idziesz na badanie [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

Oj jak ja sie ciesze ze mam rodzinna lekarke mega i w ogole problemow nie robi. Daje co chce a nawet wiecej.

Anik dlatego ja tam zostaje w niewiedzy i dobrze mi z tym[emoji1] moj P bd rozczarowany jak cos bo przekonany ze junior w brzuchu [emoji12]

Paulyna a mnie dzisiaj dopytywal gin czy na pewno ma maz taka grupe jak ja hehe. Ja dzisiaj kminilam jak bd mowila do cory jak bd Pola[emoji12] o zdrobnienie mi chodzilo bo jak dziopa bd to bola na pewno. Pola Marta ale mam problem bo jak bd drugim dzieckiem to bd Pola Beata i to mi juz nie pasuje...

Jej jak ja nienawidze wziernika dowcipnego!!!!!! Boli!!! Ja tez mam nadzerke i wiem o tym od bardzo dawna. Podobno bardzo mala i nic sie z nia nie dzieje.

Kunalesna moja mama kiedys byla na tym czyszczeniu jelit jakims tam i to sie lazi kilka razy i to co schodzi z jelit to dramat jest....bo makarony,leki i mase rzeczy tam zostaje tak na serio...

f2w3d5qptsjypkw2.png
Mialam raz czyszczenie jelit troche pomoglo ale to uciazliwe...

f2w3d5qptsjypkw2.png
a Ty kiedy masz badanie? :D
bo już się gubię :p
Ja zdrabniać będę Polcia Polunia Polka :p , a to Ty dwa imiona chcesz dać, bo nie rozumiem za bardzo :p

Słyszałam o czyszczeniu jelit ble... dużo w nas zalega :/

reklama
Do góry