A w ogole paulyna super sie dowiedziec ze tylko dzien wczesniej idziesz na badanie [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]
Oj jak ja sie ciesze ze mam rodzinna lekarke mega i w ogole problemow nie robi. Daje co chce a nawet wiecej.
Anik dlatego ja tam zostaje w niewiedzy i dobrze mi z tym[emoji1] moj P bd rozczarowany jak cos bo przekonany ze junior w brzuchu [emoji12]
Paulyna a mnie dzisiaj dopytywal gin czy na pewno ma maz taka grupe jak ja hehe. Ja dzisiaj kminilam jak bd mowila do cory jak bd Pola[emoji12] o zdrobnienie mi chodzilo bo jak dziopa bd to bola na pewno. Pola Marta ale mam problem bo jak bd drugim dzieckiem to bd Pola Beata i to mi juz nie pasuje...
Jej jak ja nienawidze wziernika dowcipnego!!!!!! Boli!!! Ja tez mam nadzerke i wiem o tym od bardzo dawna. Podobno bardzo mala i nic sie z nia nie dzieje.
Kunalesna moja mama kiedys byla na tym czyszczeniu jelit jakims tam i to sie lazi kilka razy i to co schodzi z jelit to dramat jest....bo makarony,leki i mase rzeczy tam zostaje tak na serio...