reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Znam to uczucie, czasem mam wrażenie że nawet po herbacie mnie wzdyma[emoji21]

Napisane na LG-D315 w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie nie ma reguly bo przewaznie wszystko i w tedy czuje sie jak pawian otyly :)
kurde to może sobie sprawię, bo ja też mam problemy jelitowe i śmiało mogę stwierdzić, że gazownia ze mnie teraz to już w ogóle :D
Polecam jest tania i dla mnie smaczna :) w koncu ile mozna brac ulgix i placic za to krocie skoro ja miesiecznie kilka paczek tego bralam

mi dziś jak pobierał cytologię to mega ból, bo ten wziernik czy jak to się nazywa wpychał :/ no i ogólnie mam nadżerkę, ale nic nie skomentował, wiec to chyba nic groźnego?
Ja miałam po porodzie. Mnie akurat pobolewało po stosunku, w końcu wymrozilam.
Myślę, że gdyby to było groźne coś by lekarz powiedział

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Ja miałam po porodzie. Mnie akurat pobolewało po stosunku, w końcu wymrozilam.
Myślę, że gdyby to było groźne coś by lekarz powiedział

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
też mi się tak wydaje, powiedział, że nie wielka...
ja miałam kiedyś nadżerkę, ale miałam globulki,które ją oczyściły i był spokój, a tu proszę ;)

reklama
Do góry