reklama
czarrownica
Fanka BB :)
Ja byłam w niedzielę, bardzo mocny film.Jolka gratuluje ślubu! Wszystkiego co najwspanialsze na nowej drodze zycia!
Kunalesna ja też ciągle bym spała. Jak mam wolny dzień to śpię w ciągu dnia z 2 godz, a wieczorem padam jak mucha między 21, a 22.
Paulyna powodzenia na wizycie! Czekamy na wieści.
My rzadko chodzimy na randki z racji posiadania dzieci i ciągłych licznych obowiązków. Ale jak już wychodzimy to raj celybrujemy na maksa. Byliście na Wołyniu może? Chciałbym pójść ale ponoć sceny bardzo drastyczne??
Napisane na LG-D315 w aplikacji Forum BabyBoom
kunalesna
Rowniez mam nadzerke po poronieniu mialam wymrozic ale szybko zaszlam w ciaze wiec narazie odlozy sie to w czasie. Fakt faktem nie przeszkadza Mi ona i bolu nie czujePaulyna to pewnie stres człowiek sie spina cały i tak wlasnie jest. Ja tez mam nadzerke bo córce mi sie zrobiła i tak sobie jest moze po porodzie cos z nia zrobię, pomyśle.
kunalesna
No to bylas strasznie spieta nie dziwie sie ze czulas bol . Musisz troszke sie zrelaksowacno właśnie pierwszy raz mnie tak bolało, powiedział, że szyjka jest pod jakimś kątem względem kości krzyżowej nie wiem,ale dyskomfort poczułam pierwszy raz u niego nie wiem może stres swoje zrobił, bo bardzo spięta byłam i kazał się rozluźnić, a ja nogi zaciśnięte itd. :/
czarrownica
Ja z 20 czerwca [emoji3]Ja 16.06 to Ty już raczek
Ja 30 czerwiec a ty ? Jestem leniwa do cwiczen wole nie jesc niz sie ruszyc chociaz wyjatkiem byly przysiady z 250 potrafilam codziennie zrobic.
chyba się spinałam przez te rewolucje toaletowe i trzymanie bąka hahaNo to bylas strasznie spieta nie dziwie sie ze czulas bol . Musisz troszke sie zrelaksowac
co za koper?
kunalesna
Herbatka z kopru wloskiego ta sama co dzieci pija na gazy wzdecia i kolki przy jelicie drazliwym zbawienie bo ja mam wzdecia nawet jak mysle o jedzeniu nie biore teraz lekow na moja przypadlosc i czasem mam ogromny brzuch a to nie dzidzia tylko gaz i balast uzbierany z tygodniachyba się spinałam przez te rewolucje toaletowe i trzymanie bąka haha
co za koper?
kurde to może sobie sprawię, bo ja też mam problemy jelitowe i śmiało mogę stwierdzić, że gazownia ze mnie teraz to już w ogóleHerbatka z kopru wloskiego ta sama co dzieci pija na gazy wzdecia i kolki przy jelicie drazliwym zbawienie bo ja mam wzdecia nawet jak mysle o jedzeniu nie biore teraz lekow na moja przypadlosc i czasem mam ogromny brzuch a to nie dzidzia tylko gaz i balast uzbierany z tygodnia
reklama
czarrownica
Znam to uczucie, czasem mam wrażenie że nawet po herbacie mnie wzdyma[emoji21]Herbatka z kopru wloskiego ta sama co dzieci pija na gazy wzdecia i kolki przy jelicie drazliwym zbawienie bo ja mam wzdecia nawet jak mysle o jedzeniu nie biore teraz lekow na moja przypadlosc i czasem mam ogromny brzuch a to nie dzidzia tylko gaz i balast uzbierany z tygodnia