reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Jolka gratuluje ślubu! Wszystkiego co najwspanialsze na nowej drodze zycia!

Kunalesna ja też ciągle bym spała. Jak mam wolny dzień to śpię w ciągu dnia z 2 godz, a wieczorem padam jak mucha między 21, a 22.

Paulyna powodzenia na wizycie! Czekamy na wieści.

My rzadko chodzimy na randki z racji posiadania dzieci i ciągłych licznych obowiązków. Ale jak już wychodzimy to raj celybrujemy na maksa. Byliście na Wołyniu może? Chciałbym pójść ale ponoć sceny bardzo drastyczne??
Ja byłam w niedzielę, bardzo mocny film.

Napisane na LG-D315 w aplikacji Forum BabyBoom

Paulyna to pewnie stres :) człowiek sie spina cały i tak wlasnie jest. Ja tez mam nadzerke bo córce mi sie zrobiła i tak sobie jest moze po porodzie cos z nia zrobię, pomyśle.
Rowniez mam nadzerke po poronieniu mialam wymrozic ale szybko zaszlam w ciaze wiec narazie odlozy sie to w czasie. Fakt faktem nie przeszkadza Mi ona i bolu nie czuje

no właśnie pierwszy raz mnie tak bolało, powiedział, że szyjka jest pod jakimś kątem względem kości krzyżowej nie wiem,ale dyskomfort poczułam pierwszy raz u niego :( nie wiem może stres swoje zrobił, bo bardzo spięta byłam i kazał się rozluźnić, a ja nogi zaciśnięte itd. :/
No to bylas strasznie spieta nie dziwie sie ze czulas bol . Musisz troszke sie zrelaksowac

chyba się spinałam przez te rewolucje toaletowe i trzymanie bąka :D haha

co za koper?
Herbatka z kopru wloskiego ta sama co dzieci pija na gazy wzdecia i kolki :D przy jelicie drazliwym zbawienie bo ja mam wzdecia nawet jak mysle o jedzeniu :( nie biore teraz lekow na moja przypadlosc i czasem mam ogromny brzuch a to nie dzidzia tylko gaz i balast uzbierany z tygodnia

Herbatka z kopru wloskiego ta sama co dzieci pija na gazy wzdecia i kolki :D przy jelicie drazliwym zbawienie bo ja mam wzdecia nawet jak mysle o jedzeniu :( nie biore teraz lekow na moja przypadlosc i czasem mam ogromny brzuch a to nie dzidzia tylko gaz i balast uzbierany z tygodnia
kurde to może sobie sprawię, bo ja też mam problemy jelitowe i śmiało mogę stwierdzić, że gazownia ze mnie teraz to już w ogóle :D

reklama
Znam to uczucie, czasem mam wrażenie że nawet po herbacie mnie wzdyma[emoji21]

Napisane na LG-D315 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry