reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

a Ty kiedy masz badanie? :D
bo już się gubię :p
Ja zdrabniać będę Polcia Polunia Polka :p , a to Ty dwa imiona chcesz dać, bo nie rozumiem za bardzo :p

Słyszałam o czyszczeniu jelit ble... dużo w nas zalega :/
Lekarka dala mi kiedys ulotke i tam bylo spa dla jelit ... daja leki na sraczke robia lewatywy ha ha znajoma tesciowej byla z mezem .. ona zachwycona on zazenowany

reklama
Mi sie Polka niepodoba tylko[emoji12]
Ja mam 19.11
Tak dwa.ja mam 2 i P tez. U mnie tylko moja mama nie ma 2 imion i wlasnie Pola Beata mi nie pasi a Pola Marta jakos tak bardziej... I dupa..nie wiem co zrobic...a to trzeba juz przy 1 dziecku zdecydowac bo bd pozniej obraza[emoji23]

Tez ogladam geslerke.ale bym zjadla tego schabowego i chlodnik[emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

f2w3d5qptsjypkw2.png

Ja mam 19.11
Tak dwa.ja mam 2 i P tez. U mnie tylko moja mama nie ma 2 imion i wlasnie Pola Beata mi nie pasi a Pola Marta jakos tak bardziej... I dupa..nie wiem co zrobic...a to trzeba juz przy 1 dziecku zdecydowac bo bd pozniej obraza[emoji23]

Tez ogladam geslerke.ale bym zjadla tego schabowego i chlodnik[emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

f2w3d5qptsjypkw2.png
Ja czekam az rzuci talerzem :D

Ja mam 19.11

f2w3d5qptsjypkw2.png
Ja też go chcę !!!!!!!!!!!! Ale bez kapustki [emoji16] [emoji16] [emoji16] [emoji16]

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam 19.11

f2w3d5qptsjypkw2.png
Rozumiem, ze to po babciach? drugie imiona? ;) ja bym chciala dwa, ale moj ze nie ma takiej opcji, bo on ma dwa i wedlug niego to problem;)

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka

Tak po babciacj. Moi rodzice sa starsi wiec pierwsze dziecko idzie po nich i tak np Pola Marta albo Piotr Tadeusz,
Ale juz drugie po tesciach i tu Pola Beata, Piotr Wojciech, albo Alana mamy wybranego jakby mialo byc 2 chlopakow i dlatego mysle jak to sie bd laczyc bo niewiadomo co teraz wyjdzie i w przyszlosci.

Jaki problem? W większości i tak sie wpisuje jedno.

f2w3d5qptsjypkw2.png

reklama
Do góry