reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

siusior już się chyba nie ujawni, co? :D
ja kolejne wizyty za miesiąc także sporo do czekania ;)
Na Majówkach mialysmy dziewczyne, która do ostatniego dnia była przekonana, że urodzi dziewczynkę bo każde USG tak potwierdzalo.
Przeżyła szok jak położna po porodzie jajkami przed oczami jej zaswiecila ;)
Dramat był bo cała wyprawka różowa...

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dramat wiecej do przychodni nie bedac obloznie chora nie ide !
Niedosc ze czekalam bog wie ile bo albo ktos na chwilke przedemna musial wejsc albo inne cos. To kiedy przyszla Moja kolej zarzucono Mi brak ubezpieczenia bo system tak pokazuje. Kiedy udalo sie wyjasnic ze system "dal dupy" z wielka laska dostalam skierowanie na mocz i morfologie tak jakbym bog wie o co prosila... wole juz placic za badania i oszczedzic sobie wizyt w przychodni
wspolczuje :/ tez mam teraz morfoligie i mocz do zrobienia + przeciwciała , bo ja Rh-

To razem czekamy na lalunie :* gratki
dziękuję :* u nas będzie Pola :D

Na Majówkach mialysmy dziewczyne, która do ostatniego dnia była przekonana, że urodzi dziewczynkę bo każde USG tak potwierdzalo.
Przeżyła szok jak położna po porodzie jajkami przed oczami jej zaswiecila ;)
Dramat był bo cała wyprawka różowa...

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
kurczę to serio musi być szok... :D

Zdecydowanie bo juz sie nastawilam :D

Po tej wizycie w przychodni rwie mnie od srodka w pochwie nie wiem jak to innaczej opisac :) a jak leze jest bajka nic nie czuje
mi dziś jak pobierał cytologię to mega ból, bo ten wziernik czy jak to się nazywa wpychał :/ no i ogólnie mam nadżerkę, ale nic nie skomentował, wiec to chyba nic groźnego?

Wiecie co, ja nie wiem, jak to działa. Moja gin prowadząca jak mnie bada to nic nie boli. Nawet jak cytologię pobiera to nic nie boli. A jak trafiłam z krwawieniem do innej ginki to myślałam, że się skręcę jak mnie badała. Widać to zależy od lekarza.

Wiecie co, ja nie wiem, jak to działa. Moja gin prowadząca jak mnie bada to nic nie boli. Nawet jak cytologię pobiera to nic nie boli. A jak trafiłam z krwawieniem do innej ginki to myślałam, że się skręcę jak mnie badała. Widać to zależy od lekarza.
no właśnie pierwszy raz mnie tak bolało, powiedział, że szyjka jest pod jakimś kątem względem kości krzyżowej nie wiem,ale dyskomfort poczułam pierwszy raz u niego :( nie wiem może stres swoje zrobił, bo bardzo spięta byłam i kazał się rozluźnić, a ja nogi zaciśnięte itd. :/

reklama
Do góry