reklama
emilja0308
Fanka BB :)
Wspaniale oby i u mnie sie plec potwierdzila:*Hejo jestem po[emoji5]️Wszystko dobrze,nawet bardzo. Szyjka gruba i długa,dziś wzięty wymaz na cytologię. Jutro zaczynamy 19 tydzień[emoji5]️Na ruchy kazał mi jeszcze poczekać i mam się nie martwić
Pytał czy były sugestie co do płci. Mówiłam,ze tak,ale nie powiedziałam co. A on w zamian pokazał mi wargi sromowe[emoji5]️zdjęcia nie mam,bo mówił, ze ta dziewczyna jest taka szalonacieżko było cokolwiek uchwycić,bo wirowała w brzuszku,jak szalona zmieniając pozycje. Także będziemy mieć dziewczynkęNasza istotka wazy 207 gram
Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka
emilja0308
Za tydzien w srode 2 prenatalnekiedy masz wizytę ?
siusior już się chyba nie ujawni, co?Za tydzien w srode 2 prenatalne
ja kolejne wizyty za miesiąc także sporo do czekania
kunalesna
Dramat wiecej do przychodni nie bedac obloznie chora nie ide !
Niedosc ze czekalam bog wie ile bo albo ktos na chwilke przedemna musial wejsc albo inne cos. To kiedy przyszla Moja kolej zarzucono Mi brak ubezpieczenia bo system tak pokazuje. Kiedy udalo sie wyjasnic ze system "dal dupy" z wielka laska dostalam skierowanie na mocz i morfologie tak jakbym bog wie o co prosila... wole juz placic za badania i oszczedzic sobie wizyt w przychodni
Niedosc ze czekalam bog wie ile bo albo ktos na chwilke przedemna musial wejsc albo inne cos. To kiedy przyszla Moja kolej zarzucono Mi brak ubezpieczenia bo system tak pokazuje. Kiedy udalo sie wyjasnic ze system "dal dupy" z wielka laska dostalam skierowanie na mocz i morfologie tak jakbym bog wie o co prosila... wole juz placic za badania i oszczedzic sobie wizyt w przychodni
Dramat wiecej do przychodni nie bedac obloznie chora nie ide !
Też przez to przechodziłam. I od tego czasu robię badania prywatnie...
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
kunalesna
To razem czekamy na lalunie :* gratkiHejo jestem poWszystko dobrze,nawet bardzo. Szyjka gruba i długa,dziś wzięty wymaz na cytologię. Jutro zaczynamy 19 tydzieńNa ruchy kazał mi jeszcze poczekać i mam się nie martwić
Pytał czy były sugestie co do płci. Mówiłam,ze tak,ale nie powiedziałam co. A on w zamian pokazał mi wargi sromowezdjęcia nie mam,bo mówił, ze ta dziewczyna jest taka szalonacieżko było cokolwiek uchwycić,bo wirowała w brzuszku,jak szalona zmieniając pozycje. Także będziemy mieć dziewczynkęNasza istotka wazy 207 gram
reklama
kunalesna
Trzymam za was kciukio Boże mam nadzieje, że nic poważnego trzymam kciuki!