reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Hejo jestem po
263a.png
[emoji5]️Wszystko dobrze,nawet bardzo. Szyjka gruba i długa,dziś wzięty wymaz na cytologię. Jutro zaczynamy 19 tydzień
263a.png
[emoji5]️Na ruchy kazał mi jeszcze poczekać i mam się nie martwić
1f609.png

Pytał czy były sugestie co do płci. Mówiłam,ze tak,ale nie powiedziałam co. A on w zamian pokazał mi wargi sromowe
263a.png
[emoji5]️zdjęcia nie mam,bo mówił, ze ta dziewczyna jest taka szalona
1f602.png
cieżko było cokolwiek uchwycić,bo wirowała w brzuszku,jak szalona zmieniając pozycje. Także będziemy mieć dziewczynkę
1f60d.png
Nasza istotka wazy 207 gram
263a.png
Wspaniale oby i u mnie sie plec potwierdzila:*

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka

Dramat wiecej do przychodni nie bedac obloznie chora nie ide !
Niedosc ze czekalam bog wie ile bo albo ktos na chwilke przedemna musial wejsc albo inne cos. To kiedy przyszla Moja kolej zarzucono Mi brak ubezpieczenia bo system tak pokazuje. Kiedy udalo sie wyjasnic ze system "dal dupy" z wielka laska dostalam skierowanie na mocz i morfologie tak jakbym bog wie o co prosila... wole juz placic za badania i oszczedzic sobie wizyt w przychodni

Dramat wiecej do przychodni nie bedac obloznie chora nie ide !
Niedosc ze czekalam bog wie ile bo albo ktos na chwilke przedemna musial wejsc albo inne cos. To kiedy przyszla Moja kolej zarzucono Mi brak ubezpieczenia bo system tak pokazuje. Kiedy udalo sie wyjasnic ze system "dal dupy" z wielka laska dostalam skierowanie na mocz i morfologie tak jakbym bog wie o co prosila... wole juz placic za badania i oszczedzic sobie wizyt w przychodni

Też przez to przechodziłam. I od tego czasu robię badania prywatnie...

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Hejo jestem po
263a.png
☺️Wszystko dobrze,nawet bardzo. Szyjka gruba i długa,dziś wzięty wymaz na cytologię. Jutro zaczynamy 19 tydzień
263a.png
☺️Na ruchy kazał mi jeszcze poczekać i mam się nie martwić
1f609.png

Pytał czy były sugestie co do płci. Mówiłam,ze tak,ale nie powiedziałam co. A on w zamian pokazał mi wargi sromowe
263a.png
☺️zdjęcia nie mam,bo mówił, ze ta dziewczyna jest taka szalona
1f602.png
cieżko było cokolwiek uchwycić,bo wirowała w brzuszku,jak szalona zmieniając pozycje. Także będziemy mieć dziewczynkę
1f60d.png
Nasza istotka wazy 207 gram
263a.png
To razem czekamy na lalunie :* gratki

reklama
Do góry