o Boże mam nadzieje, że nic poważnego trzymam kciuki!Dziewczyny jadę do szpitala :-( z dzieckiem wszystko dobrze tylko z lozyskiem coś nie tak. Wczoraj bylam u rodziców , pies w przyplywie szczęścia skoczyl na mnie i łapą odbil mi się od brzucha ale nic mi nie było. Dopiero dziś. Eh :-( a w sobotę ślub...
reklama
Dzoaśka
Fanka BB :)
No to wspaniale gratulacjeHejo jestem poWszystko dobrze,nawet bardzo. Szyjka gruba i długa,dziś wzięty wymaz na cytologię. Jutro zaczynamy 19 tydzieńNa ruchy kazał mi jeszcze poczekać i mam się nie martwić
Pytał czy były sugestie co do płci. Mówiłam,ze tak,ale nie powiedziałam co. A on w zamian pokazał mi wargi sromowezdjęcia nie mam,bo mówił, ze ta dziewczyna jest taka szalonacieżko było cokolwiek uchwycić,bo wirowała w brzuszku,jak szalona zmieniając pozycje. Także będziemy mieć dziewczynkęNasza istotka wazy 207 gram
Dzoaśka
To teraz proszę się najeść czegoś dobrego, i odpoczywać [emoji16]dziękuję taka ulga uuuff już nawet ten ból głowy dzisiaj zniosę
Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom
Dzoaśka
Ja mam jednego gina 27 drugiego 16 listopada, ale najbardziej czekam na usg jeszcze 3tyg [emoji3][emoji12]umówiłam się już na połówkowe 18 listopada, a wcześniej 17 listopada mam wizytę u mojego ginka
właśnie zamawiamy pizzęTo teraz proszę się najeść czegoś dobrego, i odpoczywać [emoji16]
oj ja też długo odliczałam, to czekanie najgorsze!Ja mam jednego gina 27 drugiego 16 listopada, ale najbardziej czekam na usg jeszcze 3tyg [emoji3][emoji12]
anik.
Mama Krzysia :)
Super wieści! I gratuluję córeczki [emoji4]Hejo jestem po[emoji5]️Wszystko dobrze,nawet bardzo. Szyjka gruba i długa,dziś wzięty wymaz na cytologię. Jutro zaczynamy 19 tydzień[emoji5]️Na ruchy kazał mi jeszcze poczekać i mam się nie martwić
Pytał czy były sugestie co do płci. Mówiłam,ze tak,ale nie powiedziałam co. A on w zamian pokazał mi wargi sromowe[emoji5]️zdjęcia nie mam,bo mówił, ze ta dziewczyna jest taka szalonacieżko było cokolwiek uchwycić,bo wirowała w brzuszku,jak szalona zmieniając pozycje. Także będziemy mieć dziewczynkęNasza istotka wazy 207 gram
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
no człowiek głupio i się stresuje... ale nic o przepuklinie nie mówił... jak będę u rodziców to do ginekologa pójdę prywatnie mamy kolegi z liceum zobaczymy co inny zasugerujeJolka a co jest?
Mi pies skacze po brzuchu czesto bo przelazi przezemnie jak glupi...
Paulyna i mowilam? Po co sie stresowac. No i bedzie ta dziopa[emoji3]
mój pies też przełazi po brzuchu czasami
dziękuję :*