reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

ja zła na mojego byłam bo co oglądałam ciuszki w sklepie to się ze mnie śmiał, że "JUŻ". Powiedziałam mu wczoraj, że odbiera mi całą radość z macierzyństwa i, że nie chcę czuć się źle bądź wstydzić tego, że chcę coś kupić już. On jakby nie było ma już dziecko i kiedyś przeżywał ten pierwszy raz, dla mnie ten jest pierwszy, nowy, chcę móc się cieszyć.

Dokladnie bo co to znaczy za wczesnie ? Skoro mamusia ma potrzebe to znaczy ze to juz najwyzszy czas :) mnie takie gadanie tez odbiera radosc

reklama
ja zła na mojego byłam bo co oglądałam ciuszki w sklepie to się ze mnie śmiał, że "JUŻ". Powiedziałam mu wczoraj, że odbiera mi całą radość z macierzyństwa i, że nie chcę czuć się źle bądź wstydzić tego, że chcę coś kupić już. On jakby nie było ma już dziecko i kiedyś przeżywał ten pierwszy raz, dla mnie ten jest pierwszy, nowy, chcę móc się cieszyć.
Dla mojego to pewnie za wcześnie będzie nawet w styczniu hehe on ma na wszystko czas [emoji4] mówi ze teraz wszystko w sklepach jest pojedziemy i kupimy :) dlatego jak on jest w pracy ja biorę moja mamę i sama oglądam :) ale ostatnio sam się mnie pytał czy nie mam ochoty wejść do smyka :)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Moj mowil ze mam jeszcse tyle czasu i w ogole ale juz mu przeszlo.dzisiaj wybierał ze mna wanienke na necie[emoji3] i kupimy jak wroci do domku[emoji3] wvzoraj kupilam termometr i wszystko do pazurkow i ogladal i mowil ze fajne.

f2w3d5qprlh5l1ep.png

Moj mowil ze mam jeszcse tyle czasu i w ogole ale juz mu przeszlo.dzisiaj wybierał ze mna wanienke na necie[emoji3] i kupimy jak wroci do domku[emoji3] wvzoraj kupilam termometr i wszystko do pazurkow i ogladal i mowil ze fajne.

f2w3d5qprlh5l1ep.png

Fajnie masz! Mojego takie rzeczy nie interesują :-\ nawet na zdjecia z usg reaguje bez emocji...za to już bajki na dvd kupuje.

Jolka, kochaliście się mimo łożyska przodującego? :eek: My od wielu tygodni nic a nic właśnie z tego względu, lekarz kategorycznie zabronił nie tylko współżycia, ale w ogóle orgazmów.

No właśnie nikt nam nic nie powiedział jak się mamy zachować...ja sama czulam że trzeba uważać i seks byl dużo ostrożniejszy niż przed ciąża. O tym łożysku dowiedzialam się dopiero w 12 tygodniu...:-\ brzuch mnie pobolewal po seksie i orgazmie. Nie wiem czy tak jest we wczesnej ciąży czy to przez łożysko było.

Ja tez mialam marne libido to wtedy mój miał chęć, a teraz jak czuję się lepiej i nawet bym u chciała to on nie ma ochoty. To do niego nie podobne-zawsze chciał! Może ciazowe hormony i na facetow działają :p. A może juz nie jestem dla niego tak atrakcyjna :-\

Hej kobietki w koncu was nadrobilam;) seks u mnie jest nareszcie prawie codziennie ;) choc pozycja jedna wlasciwa [emoji14]
co do kupowania to chamuje sie z wiekszymi rzeczani bo planujemy przeprowadzke i nie chce zeby zniszczylo sie przy niej, ja lubie miec takie super nowe:)

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka

To ja mam całkiem inaczej z zakupami dziecięcymi niż Wy :(
Weszłam ostatnio na dział dziecięcy z zamiarem kupienia pierwszych ciuszków. Wzięłam do ręki śpiochy, pooglądałam i się popłakałam jak bóbr. Ze sklepu wyleciałam piorunem. Za kilka dni spróbowałam ponownie, ale w innym sklepie. Dokładnie to samo.
Przeglądałam oferty sklepów internetowych, ale jak widzę tyle możliwości, to aż zaczyna mnie głowa boleć od tego. Człowiek sie gubi, co tak faktycznie będzie potrzebne, a co jest tylko gadżetem, który fajnie mieć, ale bez niego też się przeżyje.
Chciałabym wierzyć, że to wina hormonów. Ale z drugiej strony, jak mnie tak będzie trzymać do końca ciąży, to młody zostanie z niczym... Na męża na razie nie mam co liczyć, że mnie jakoś zmobilizuje, bo do niego dopiero jak brzuszek stał się bardziej widoczny zaczęło powoli docierać, że to wszystko dzieje się na prawdę ;)

Ja z moim mam dokładnie to samo... i tez mu powiedziałam,ze mnie wkurza takimi gadkami.
No jedyny plus,ze w temacie wózków fotelików temat załatwiony,bo chętnie tam sie wybierał. Może dlatego,ze to bardziej techniczne,a nie ciuszki i pierdolki ;)

reklama
Nie wiecie czasem co mozna uzyc na tzw febre czy tez zimno. Jeszcze jedna paskuda sie nie zagoila a pod nia wyrosla nowa... usta zaorane przez to i wygladaja jakby mi kalafior wyrastal BLE !!!!!!!

Do góry