wszystkozajete
Moderatorka
kama ja korzystam, nawet dziś byłam masuje mnie kumpela, ma w ofercie masaże dla ciężarnych, leże na boku z wałkiem Jak dobry masażysta i wie o ciąży to śmiało
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moze u nas tak sie cenia ale z synkiem tez tak zaplacilam wiec bylam gotowa na toJola w doope bym takiego lekarza kopnela chyba.
Kuna jakieś drogie te badania i Ciebie. Ja za zapłaciłam 150 za te właśnie. Też chodzę prywatnie wiec za wszystko płacę.
Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
Dlatego teraz bede od rodzinnej wyciagac co moge ale powazniejsze badania to mam tylko na pozniej toksoplazmoze drugi raz chyba tarczyce i glukoza do picia i nie pamietam czy pod koniec ciazy sie na weneryczne choroby badania robiDrogo drogo ale pamietam z córka tez płaciłam ok 290 zł bo tez prywatnie teraz tez mam prywatnego dr ale poszłam do rodzinnej i dała mi na co mogła typu tsh ft3 ft4 i wiele innych w sumie na 22 badania chhba także za pozostałe płaciłam tylko 102 zł
Hm krzywa cukrowa albo test obciazeniowy glukoza chyba tak nazywa to ginekolog. Cena to badanie plus grosze za glukoze w aptece a ile dokladnie to nie pamietam niestetyJa też płaciłam jakoś ponad 200 zł, miałam rabat jeszcze, bo wcześniej betę tam robiłam itd.
A jak się nazywa to badanie z piciem glukozy i jaki jest jego koszt? Test obciązenia glukozą? Ma to jakiś skrót? Badania w Brussie robię i chciałam zobaczyć w cenniku ich cenę, ale za cholerę nie mogę tego znaleźć :/
O a ja musze i przeciw ciala i toxo powtorzyc terAzooo właśnie krzywa cukrowa dziękuję, zaćmienie totalne
no, ale niestety pod takim hasłem też nie ma w spisie :/
Link do: ALAB
ja teraz będę miała morfologię, krzywą cukrową i te przeciwciała z tego co mówił i nic więcej powtarzać już nie będziemy