reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
No moze
Jola w doope bym takiego lekarza kopnela chyba.

Kuna jakieś drogie te badania i Ciebie. Ja za zapłaciłam 150 za te właśnie. Też chodzę prywatnie wiec za wszystko płacę.

Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
Moze u nas tak sie cenia ale z synkiem tez tak zaplacilam wiec bylam gotowa na to

Ostatnia edycja:
Drogo drogo ale pamietam z córka tez płaciłam ok 290 zł bo tez prywatnie teraz tez mam prywatnego dr ale poszłam do rodzinnej i dała mi na co mogła typu tsh ft3 ft4 i wiele innych w sumie na 22 badania chhba także za pozostałe płaciłam tylko 102 zł
Dlatego teraz bede od rodzinnej wyciagac co moge :D ale powazniejsze badania to mam tylko na pozniej toksoplazmoze drugi raz chyba tarczyce i glukoza do picia i nie pamietam czy pod koniec ciazy sie na weneryczne choroby badania robi

Ja też płaciłam jakoś ponad 200 zł, miałam rabat jeszcze, bo wcześniej betę tam robiłam itd. :p

A jak się nazywa to badanie z piciem glukozy i jaki jest jego koszt? Test obciązenia glukozą? Ma to jakiś skrót? Badania w Brussie robię i chciałam zobaczyć w cenniku ich cenę, ale za cholerę nie mogę tego znaleźć :/

Ja też płaciłam jakoś ponad 200 zł, miałam rabat jeszcze, bo wcześniej betę tam robiłam itd. :p

A jak się nazywa to badanie z piciem glukozy i jaki jest jego koszt? Test obciązenia glukozą? Ma to jakiś skrót? Badania w Brussie robię i chciałam zobaczyć w cenniku ich cenę, ale za cholerę nie mogę tego znaleźć :/
Hm krzywa cukrowa albo test obciazeniowy glukoza chyba tak nazywa to ginekolog. Cena to badanie plus grosze za glukoze w aptece a ile dokladnie to nie pamietam niestety :(

W luxmedzie widziałam cenę krzywej cukrowej około 20 zł.
Ja za badania zapłaciłam ponad 140zł Ale trochę badań zrobiłam że skierowania od gin na nfz. Na początku chodziłam i na nfz i prywatnie Ale jak zalecenia zaczęły się za bardzo różnić to odpuscilam sobie gin na nfz. Sprzęt starodawny, brak tłumaczenia czegokolwiek, porażka.

ooo właśnie krzywa cukrowa dziękuję, zaćmienie totalne :D
no, ale niestety pod takim hasłem też nie ma w spisie :/
Link do: ALAB

ja teraz będę miała morfologię, krzywą cukrową i te przeciwciała z tego co mówił i nic więcej powtarzać już nie będziemy

ooo właśnie krzywa cukrowa dziękuję, zaćmienie totalne :D
no, ale niestety pod takim hasłem też nie ma w spisie :/
Link do: ALAB

ja teraz będę miała morfologię, krzywą cukrową i te przeciwciała z tego co mówił i nic więcej powtarzać już nie będziemy
O a ja musze i przeciw ciala i toxo powtorzyc terAz:(

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka

Jakby tak zliczyć te wydane pieniądze na badania w ciąży to by się niezła sumka uzbierała...macie rację, na fundusz to totalna lipa jest :/ fotel sprzed 20 lat i leżanka...ale chociaż się badania za free należą. Do tego ja dziś np 2 h w kolejce czekałam. I nic się dowiedzieć o dziecku ani o ciąży nie można

reklama
Do góry