reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Kulka ja mam detektor jakos od ponad tyg. Kupilam go na olx za 60 zl i spie od tamtej pory spokojniusio. Nie budze sie w srodku nocy jak mnie cos bolalo wiecej w ciagu dnia z mysla"co z dzieckiem" bo przed snem sb slucham serca+kopniakow.

f2w3d5qp59knnd9q.png

reklama
Ja ostatnio polazlam do hm przy okazji i patrzylam na uniwersalne ale w sumie niewiele tego...w ogole ogolnie jak patrzrwna rzeczy to no na allegro kupuje sie "zestaw dla chlopca/dziewczynki" albo do wyboru roz/niebieski. Nawet projektor polecany na fb ma tylko 2 kolory hehe!

f2w3d5qp59knnd9q.png

ja trochę uniewrsalnych widziałam :) jest sporo bieli, szarości, granatu :) Jednak wstrzymuję się trochę, bo chcę zobaczyć co w spadku dostanę. Wtedy o kilka sztuk uzupełnię zapasy :)

Ja tam raczej moge dostac tylko dziewczece jakbym chciala ale teraz nie bo jak przyniosę roze do domu to maz mnir wyśmieje bo przecież junior bd i kropka[emoji23]

f2w3d5qp59knnd9q.png

hehe ja liczę na tą dziewczynkę :p a mąż wciąż się ze mną droczy, że syn :p a potem stwierdza, że mu jednak obojętnie :) a moja mama już marzy o kupowaniu sukieneczek :)

reklama
Do góry