reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Kulka ja mam detektor jakos od ponad tyg. Kupilam go na olx za 60 zl i spie od tamtej pory spokojniusio. Nie budze sie w srodku nocy jak mnie cos bolalo wiecej w ciagu dnia z mysla"co z dzieckiem" bo przed snem sb slucham serca+kopniakow.

f2w3d5qp59knnd9q.png

reklama
Ja ostatnio polazlam do hm przy okazji i patrzylam na uniwersalne ale w sumie niewiele tego...w ogole ogolnie jak patrzrwna rzeczy to no na allegro kupuje sie "zestaw dla chlopca/dziewczynki" albo do wyboru roz/niebieski. Nawet projektor polecany na fb ma tylko 2 kolory hehe!

f2w3d5qp59knnd9q.png

ja trochę uniewrsalnych widziałam :) jest sporo bieli, szarości, granatu :) Jednak wstrzymuję się trochę, bo chcę zobaczyć co w spadku dostanę. Wtedy o kilka sztuk uzupełnię zapasy :)

Ja tam raczej moge dostac tylko dziewczece jakbym chciala ale teraz nie bo jak przyniosę roze do domu to maz mnir wyśmieje bo przecież junior bd i kropka[emoji23]

f2w3d5qp59knnd9q.png

hehe ja liczę na tą dziewczynkę :p a mąż wciąż się ze mną droczy, że syn :p a potem stwierdza, że mu jednak obojętnie :) a moja mama już marzy o kupowaniu sukieneczek :)

reklama
Do góry