reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Ile za ta sukienkę dalas?

f2w3d5qpg42bnawz.png
110 zł z przesyłką - używka, a na stronie 209 zł.

reklama
Ale miałam weekend :) w piątek rano dostaliśmy telefon, że brak mojego TŻ i przyszła teściowa do nas jadą :) Dziś o 7:10 dopiero pojechali :) Było super, ale padam na ryjek, bo zwykle usypiam o 20,a z gośćmi trzeba było posiedzieć.
Dziś mam wizytę u lekarza, może maleństwo się pokaże i zobaczymy czy Lily czy Julek :) No i dziś analiza prenatalnych - trzymajcie kciuki.

I nas dopadła ta zaraza. Noc nie przespana. Mała cała noc się męczyła a my razem z nią. Wisienka na torcie jest to, że ja też umieram. Nosz szpital w domu mamy, pewnie za chwilę mężu będzie chory. A jak facet chory w domu to wiecie jak jest ;-). I kto go będzie obiegal jak ja leżę eh.... niech już się to chorobsko skończy.
Pogoda u nas pod psem ale póki co jeszcze nie pada a głową mi pęka.

Kolekcjonerka a jak długo chcesz jeszcze pracować ? Wlasnie która z mam jeszcze w pracy ? Ja na l4 od kwietnia w związku z ta noga złamana i przeskoczyłam od razu na ciazowe i powiem Wam ze mi tak dobrze w domu ze aż wstyd ;) tylko ze ja w spedycji i miałam mega stresująca prace

Również pracująca. Postanowienie mam takie, że jak się uda, to do końca roku dociągnąć. Ale ponieważ dojeżdżam autobusem, to trochę zależy też od pogody zimą, bo jak będzie ślisko, czy duże mrozy, to raczej odpuszcze sobie.

Kolekcjonerka a jak długo chcesz jeszcze pracować ? Wlasnie która z mam jeszcze w pracy ? Ja na l4 od kwietnia w związku z ta noga złamana i przeskoczyłam od razu na ciazowe i powiem Wam ze mi tak dobrze w domu ze aż wstyd ;) tylko ze ja w spedycji i miałam mega stresująca prace

Ja juz ponad 3 lata w domu [emoji12] I sie nie wybieram tak dobrze mi w domu[emoji12] miesiac przed zajściem w ciąże z Karimem zwolniłam sie z pracy ,potem okazało sie ze jestem w ciazy [emoji3] i tak juz od 2013 siedzę w domku [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a jak z ruchami u Was ? Czujecie ? Kurcze u mnie dzis 16+0 i cos tam puka ale nie regularnie i niezbyt mocno. A niby jako wielorodka ;) powinnam czuć wcześniej niż z córka a z nia czułam w 16+4.

reklama
Ja w domu od 9.08 i tez mi dobrze [emoji3] jak narazie zajecie jest jakies wiec jest ok[emoji3]

Ja 1 dzidzia wiec ruchow noe czuje. Raz w 14tc poczulam ale tyle. Czekam spokojnie [emoji3]pewnie bede miala jeszcze dość jak przywali w zeberka czy gdzieś

f2w3d5qp4aw7hn06.png

Do góry