reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Herbaty tez prawie nie pije! Czasem biala bardzo krotko parzona ale wolę herbatki owocowe! :-) odstawiłam też zielona i czerwona ale czego się nie robi dla dzidzi! ;-)

reklama
Ja również noszę soczewki alena szczęście żaden tusz mnie nie uczula! A maluje się codziennie, bo bez makijażu wyglądam jak ślepy kret! ;-)

Branocki[emoji3]

f2w3d5qpnszhujc3.png

No mnie te ceny przerażały i odkładałam... ślub był 30 kwietnia, sesja jakoś w maju... potem podróż i tak zeszło ;)
Suknia w ogole nie była mocno brudna, babka mówiła, ze stan prawie idealny... cena 150-250 I środkowy pułap skasowała :/ nie lubie tak kasy wydawca buuuu mogłabym za to mieć coś dla dzidziola... nie mam gwarancji, ze sie sprzeda. Tak łatwo ze sprzedażą nie jest :/
ja odwołałam ślub, a suknie już miałam, więc nową, nieużywaną sprzedawałam i za jedyne 400 zł mi się udało sprzedać a dałam za nią 2500 zł :(

JegoBaba oj bo to niezle suknia tanio poszla..

W ogole ja talam sb limit na suknie 2 tys a wypatrzylam taka za 2750[emoji1] ale kobitki mi uszyly za 1500 identyczna[emoji3]

Dzisiaj dzien uśmiechu wiec pokazujemy ząbki! [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji38][emoji38][emoji38]

f2w3d5qpg42bnawz.png

reklama
Do góry