reklama
ja też lubię się w makijażu podkreślić oczkoJa również noszę soczewki alena szczęście żaden tusz mnie nie uczula! A maluje się codziennie, bo bez makijażu wyglądam jak ślepy kret! ;-)
JegoBaba
Fanka BB :)
ja odwołałam ślub, a suknie już miałam, więc nową, nieużywaną sprzedawałam i za jedyne 400 zł mi się udało sprzedać a dałam za nią 2500 złNo mnie te ceny przerażały i odkładałam... ślub był 30 kwietnia, sesja jakoś w maju... potem podróż i tak zeszło
Suknia w ogole nie była mocno brudna, babka mówiła, ze stan prawie idealny... cena 150-250 I środkowy pułap skasowała :/ nie lubie tak kasy wydawca buuuu mogłabym za to mieć coś dla dzidziola... nie mam gwarancji, ze sie sprzeda. Tak łatwo ze sprzedażą nie jest :/
JegoBaba
jemy, bardzo lubimyJesz jajka na miękko? Ja się naczytalam o salmonelli jem tylko na twardo albo mocno ścięta jajecznicę!
mama_NS
JegoBaba oj bo to niezle suknia tanio poszla..
W ogole ja talam sb limit na suknie 2 tys a wypatrzylam taka za 2750[emoji1] ale kobitki mi uszyly za 1500 identyczna[emoji3]
Dzisiaj dzien uśmiechu wiec pokazujemy ząbki! [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji38][emoji38][emoji38]
W ogole ja talam sb limit na suknie 2 tys a wypatrzylam taka za 2750[emoji1] ale kobitki mi uszyly za 1500 identyczna[emoji3]
Dzisiaj dzien uśmiechu wiec pokazujemy ząbki! [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji38][emoji38][emoji38]
reklama