reklama
łatwo było znaleźć tętno dziecka? czy łatwo je pomylić ze swoim?Ja mezowi pow ze ja czuc bd kopniaki kiedys to on sb ich poslucha i pow zeby kupowac bo nie majatek a zostanie na drugie dzidzi tez[emoji3] i ja jestem spokojniejsza
mama_NS
Fanka BB :)
No trudno je pomylic ze swoim.swoje znalazlam w 1 miejscu ale styknie sb do szyji przylozyc palce jak sie jest niepewnym czy to twoje i jak jest to samo tępo to twoje. Dziecka jest duzo szybsze. Mialam slaba baterie na poczatku wiec bylo mi trudno a jak wymienilam na nowa baterie to odrazy serducho bylo. Mam dzidzie nisko po prawej stronie tak trochę dalej.
Kamylcia
Ukiszoną kapustę władzam do słoików i juz ona się jeszcze "dokisza " i naprawdę sporo może tak stać.A jak robicie kapustę do słoików? Ale mam ochotę na taką kwaśna.
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
wszystkozajete
Moderatorka
Yyyy w opisie z 1 gen mam tylko "kosmowka na przedniej scianie"
Bo w 12tc jest jeszcze kosmówka, z niej później powstaje łożysko
A'gusia
Jesz jajka na miękko? Ja się naczytalam o salmonelli jem tylko na twardo albo mocno ścięta jajecznicę!A ja po golabkach. Omomom[emoji3]a na kolacje jajo na miekko z bula z maselkiem czosnkowym bedzie [emoji1]
reklama
A'gusia
Ja jeszcze przed ciąża zaczelam pić inke i tak już zostało. Zwykła kawa wyplukuje magnez z organizmu i odwadnia.dziewczyny powiedzcie pijecie kawę?
ja raz na jakiś czas piję rozpuszczalną, nie wiem w końcu jak to jest z jej działaniem na ciążę...