reklama
A'gusia
Fanka BB :)
Tajemniczy taki! ;-)Wróciłam od gin. Z malenstwem wszystko dobrze. Waży 263g. Niestety nie udało się ustalic plci bo dzidziuś strasznie się zaslanial.
Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
A'gusia
Kurczę, to może i ję się skuszę...Agusia,a no jem. Zawsze jadlam i nic mi nie bylo i nagle tersz by cos mialo byc? Eee nieee. Tylko moze bym teraz kogla mogla nie zjadla,bo normalnie uwielbiam a jaja na miekko mniam.jeszcze prosto od dziadka. Omomom
A'gusia
Gratulacje! :-)U mnie chlop potwierdzony Lezal w rozkroku i swiecil przyrodzeniem.
Aaaaaa ja myślałam, że sama kisiszUkiszoną kapustę władzam do słoików i juz ona się jeszcze "dokisza " i naprawdę sporo może tak stać.
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
mama_NS
Tu jest w ogole napisane ze sie nie zarazisz tak bo to przeciez gotujaca sie woda.
Link do: Salmonella - jak uniknąć zakażenia
A'gusia
Dziękuję! Ja myślałam ze jajka powinny być porządnie usmażone czy ugotowane! Chyba jutro zjem sadzone! Nawet tego sobie odmawialam! Mój jadl takie pyszne z rozlewajacym się żółtkiem a ja na twardo!Tu jest w ogole napisane ze sie nie zarazisz tak bo to przeciez gotujaca sie woda.
Ja jem jajka sadzone, a tam żółtko też płynne na miękko również jadam, ale rzadziej
Kawę piję mega rzadko, także nie boję się o braki magnezu. Zwykła herbata też ma kofeinę, więc jak ktoś pije jej dużo w ciągu dnia to powinien uzupełniać magnez również
Zrobiłam sobie dzisiaj domowe spa kupiłam pełno maseczek i peelingów do twarzy w Rossmannie, tych w saszetkach i sobie zaaplikowałam na buźkę wybalsamowałam się, na brzuszku nowy olej ze słodkich migdałów super się zapowiada, ale muszę go w coś przelać, bo ciężko aplikować z tej buteleczki...nie ma w ogóle zapachu szybko się wchłania, jak Bio-Oil, którego mam już końcóweczkę
Kawę piję mega rzadko, także nie boję się o braki magnezu. Zwykła herbata też ma kofeinę, więc jak ktoś pije jej dużo w ciągu dnia to powinien uzupełniać magnez również
Zrobiłam sobie dzisiaj domowe spa kupiłam pełno maseczek i peelingów do twarzy w Rossmannie, tych w saszetkach i sobie zaaplikowałam na buźkę wybalsamowałam się, na brzuszku nowy olej ze słodkich migdałów super się zapowiada, ale muszę go w coś przelać, bo ciężko aplikować z tej buteleczki...nie ma w ogóle zapachu szybko się wchłania, jak Bio-Oil, którego mam już końcóweczkę
reklama
Tak jest promocja , ja sobie odpuściłam w imię minimalizmu... serio ta książka dużo mnie nauczyła
Mam dużo kosmetyków i nie będę robiła zapasu Szminek mam chyba z 15 Tuszu do rzęs nie używam, od kiedy robię rzęsy. Noszę soczewki i prawie każdy mnie uczulał :/ , więc akurat to mi na dobre wyszło
Mam dużo kosmetyków i nie będę robiła zapasu Szminek mam chyba z 15 Tuszu do rzęs nie używam, od kiedy robię rzęsy. Noszę soczewki i prawie każdy mnie uczulał :/ , więc akurat to mi na dobre wyszło