reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Trasa do szpitala najlepsza[emoji23][emoji23][emoji23] chyba musze sama ja przemyśleć [emoji23] dobrze ze szpital mam niecaly km od domu bo wrazir czego dojde na nogach[emoji23][emoji23]

Mnie bola sutki baardzo. Nie wolno ich dotykać! I 2 dni temy sciagnelam z nich takie zolte cos wyschniete. Nie wiem czy to siara czy co.narazie sie nie pojawilo od tamtej pory.

Brzuch mnie jakby piecze a tam na dole boli tak pika.kupuje jednak detektor.mialam isc do cioci bo ona ma ale pokazalam mezowi bo dziewczyny na fb polecaja i mówią ze nawet kopniaki słuchają juz a ze tani to maz mowi zebysmy kupili to dziadka serduszko puscimy bo na pewno beda chcieć. Nie sprzedam go i jak się nie zepsujr to bd na nastepne dzidzie [emoji3]

f2w3d5qpvozbadcs.png
Nie słyszałam o czymś takim ale muszę poszukać! :-)

reklama
Mąż jak najbardziej Ale na chwilę. Faceci są za delikatni aby patrzeć na cierpienia swojej ukochanej. Będzie miał traumę do końca życia, i chodz może nigdy wam się nieprzyzna i pójdzie na kolejny jeśli tego zapragniecie. Kolegom powie że to była najgorsza rzecz w życiu i niesklamie. Bo jaką to jest przyjemność patrzeć jak kobieta cierpi i być tak bardzo bezradnym. Pomyslcie o tym dziewczyny.
mój był przy porodzie swojego pierwszego dziecka i sam chce iść na nasz poród, nie wyobraża sobie żeby mogło być inaczej.... tak, że chyba zależy od faceta :)

Ja póki co oliwki Hipp używam na brzuszek. Dzisiaj mi kuzynka dała balsam z Perfectydla mam... jej nie przypasował, mówi, żebym spróbowała a jak będzie do du....szy to mam wywalić ;) no zobaczymy - jakiś ujędrniający ma być.
Ja używam kremu ziaji mamma mia i na razie mi bardzo pasuje! Szybko się wchłania i nie jest tłusty a jak szukałam o nim opinii to ma dobry skład (bez zbędnej chemii i szkodliwych substancji które niestety zdarzają się w kremach i oliwkach dla ciężarnych!) i podobno zapobiega rozstepom. Zobaczymy! :-)

Teoretycznie jest za darmo, ale jak radzisz i prosisz o znieczulenie to dają Ci do podpisania umowę, że przekazesz 600 zł darowizny na fundacje, czyli przychodnie przyszpitalna. Wiem, bo sama tak miałam. Ale i tak tam będę rodziła.

f2w33e3k0rq6mc1d.png
Czytałam, że można potem żądać zwrotu tej wpłaty ale nie pamiętam dokładnie jak to było wyjaśnione. Musiałabym poszukać. Ale faktycznie jest to przykre.

Cześć Kochane! Ja tak z rana przejrzałam forum bo wczoraj jak się na chwilę położyłam to obudziłam się w nocy! A mój mnie nie budził żebym się wyspala! :-) Ale faktycznie taka pogoda jest ze możliwe ze dlatego mnie tak zmoglo!

reklama
A co sądzicie o porodzie w wodzie? Podobno ma on wiele zalet! O ile oczywiście przebiega prawidłowo i bez komplikacji! Tylko ze w Warszawie są chyba dwa szpitale które oferują taką możliwość.

Do góry