Ale tak jest. Dlatego ten szpital nie jest zadłużony...
reklama
JegoBaba
Fanka BB :)
A z kim rodziłaś??Nie będę opłacała. Chyba, że było by źle to dzwonie do tej z którą poprzednio urodziłam.
skoro mają tyle porodów to i tak z nfz dostają kasę za każdą z nas - też nie powinni być zadłużeni ....Ale tak jest. Dlatego ten szpital nie jest zadłużony...
Kleinekatia
Ja planuje miec polozna... to pierwszy porod chce byc spokojniejsza. Mąż tez bedzie ze mna, tak mysle ...ale on wyjdzie na ostatni etap porodu bo gość wrażliwy i moglby nie dac rady
Właśnie muszę iść do szpitala, żeby sprawdzić nazwisko położnej. Jak będę miała to Wam napisze, bo z czystym sumieniem mogę polecić.A z kim rodziłaś??
skoro mają tyle porodów to i tak z nfz dostają kasę za każdą z nas - też nie powinni być zadłużeni ....
czarrownica
Ja w SPSK4 moja gin tam pracuję.Czarownica a w którym szpitalu chcesz rodzic? Ja mam gin z Krasnickiej i tam będę już 3 dziecko rodzic. A mieszkam w Łęcznej.
czarrownica
Mąż jak najbardziej Ale na chwilę. Faceci są za delikatni aby patrzeć na cierpienia swojej ukochanej. Będzie miał traumę do końca życia, i chodz może nigdy wam się nieprzyzna i pójdzie na kolejny jeśli tego zapragniecie. Kolegom powie że to była najgorsza rzecz w życiu i niesklamie. Bo jaką to jest przyjemność patrzeć jak kobieta cierpi i być tak bardzo bezradnym. Pomyslcie o tym dziewczyny.Ja tez męża ze sobą, zobaczymy czy wytrwa do ostatniego etapu :-) nie będę zła jeśli wyjdzie ;-)
reklama
emilja0308
O matko to ja narzekalam ze do najblizszy szpital,na drugim koncu miastaJa mam tylko z 56 km więc niespodzianki mi nie w głowie, jak się będzie termin zbliżał to pewnie pani gin mnie do szpitala położy.
Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka