reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Cześć z rana :)
Podziwiam Was ja przed 22 padam bo inaczej to nie do życia jestem ;) juz nie dla mnie nocne siedzenie ;)
Ja tez kurtki nie mam i tak myślałam jakby tj zimę przetrwać bo ciążowej kupować nie chce raczej taka która wynoszę wiec widziałam rakietowcy fajne w A lekko puchowe i chyba sobie sprawie za gruba nie jest no ale stać na przystanku nie będę tylko hyc do auta wiec moze nie bedzie tak zle :)

reklama
Hej :-*

Ja liczę, ze moje płaszcze oversize dadzą radę z moim brzuchem ... jak nie to może mama mi jakaś kurtkę pożyczy :-) Nie chciałabym kupować... ja tez raczej autem sie przemieszczam,wiec nie jest źle :-)

Lecimy zaraz do kina :-)

Jeszcze nie ale wszystko przed nami ;)

Dzień dobry. M.zawiozl młodego do przedszkola. Leje, leje, leje...
Ciemno za oknem.
Musze się zaraz z łóżka zebrać bo jedziemy z M.zawiezc moje auto de mechanika. W dwa samochody bo jakoś z Suchej trzeba wrócić do nas do wsi a w taką ulewa...
Na dniach musze ciepła kurtkę zamówić bo zostałam bez. Nie mam. Mm tylko taka zamszowa marynarkę...

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
U nas też strasznie leje, wieje aż strach nos za okno wystawiać.
Za kurtka też się muszę rozejrzeć bo na teraz jeszcze mam taki długi swetr Ale niezapowiada się poprawa pogody i kurtka na zimę się przyda.

Ja tak miałam przez pierwszy trymestr. Teraz jeszcze czasem mi się zdarza, ale nie tak często! Zreszta jak wracam do domu po 19 czy 20 to zanim zjem kolacje i cokolwiek ogarne w domku to już jest 22-23 nawet nie wiadomo kiedy! Ale jest nadzieja że i Tobie ta senność przejdzie i będziesz miała więcej siły i energii! :)
Tyle, że ja budzę się o 5 rano, bo mój TŻ o tej wstaje i niestety mnie budzi, a od 6 ja zaczy
W Poznaniu slonecznie tylko wieje za to wczoraj caly dzien padalo. Chyba wybiore sie po malinki na ryneczek :D
A moja mama dała mi 10 l malin bo już nie ma co z nimi robić, szkoda, że nie mieszkasz bliżej bo bym Ci podrzucała, świeże z krzaczka :)

reklama
Do góry