czarrownica
Fanka BB :)
Ale Ci fajnie, do Poznania mam za daleko. A słoneczko by się przydałoW Poznaniu slonecznie tylko wieje za to wczoraj caly dzien padalo. Chyba wybiore sie po malinki na ryneczek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale Ci fajnie, do Poznania mam za daleko. A słoneczko by się przydałoW Poznaniu slonecznie tylko wieje za to wczoraj caly dzien padalo. Chyba wybiore sie po malinki na ryneczek
Ja wstaje z moim ok 5:30-5:40 i jak na dobrą żonę przystało robię mu kanapki i czasem prasuje koszule :-) a potem jeszcze się czasem polozę na godzinkę (albo i nie).Tyle, że ja budzę się o 5 rano, bo mój TŻ o tej wstaje i niestety mnie budzi, a od 6 ja zaczy
A moja mama dała mi 10 l malin bo już nie ma co z nimi robić, szkoda, że nie mieszkasz bliżej bo bym Ci podrzucała, świeże z krzaczka
Wcale Ci się nie dziwię!Chodzić tez, wszystko z umiarem. Jak czuje ze robi mi się słabo to muszę gdzie usiąść posiedzieć i jest lepiej. Sama się tylko gdzieś dalej niezapuszczam, bo się boję [emoji54]
Ja używałam pierwsze pół roku pampersy premium Care, te białe, później dopiero zielone. Pod koniec lidlowe, dady też kilka razy, ale one mi chemia śmierdzialy. Jak kupowałam te w lidlowe lub bieronkowe to na noc i tak pampers.Anik ja mam pare ubranek o pieluszkach nie myslalam. Tzn patrzylam na nie nawet wczoraj ale maz to by mnie ukatrupil jakbym juz nimi dom zawalila. Promocje na nie sa co chwile wiec zawale dom ubrankami najpierw [emoji3] a jakir pieluchy kupujecie? U mnie w rodzinir ta dade i te z lidla uzywali. Bratowa byla uparta na pampersa ale ktos jej dal ta dade i stwierdziła ze nie bd przeplacac bo bez sensu.
A i jeszcze mam pare rzeczy z allegro zapisane co na pewno kupir ale tak od konca grudnia lub poczatkirm stycznia akurat to zacznę zamawiac. No a parę rzeczy zamowie w szpitalu jak dojde do sb bo mam nadzieję nie poznac tej plci a parę rzeczy chce typowych do plci wlasnie[emoji3] kurier przynosi raz dwa do domu wiec gro[emoji3]
Paulyna na co do kina. Ja kurtke mam zamiar od mamy zabrac jak urosnie mi brzuch.
Moja kotka Migotka jest cos chora, chodzi osowiala i wydziela strasznie duzo sliny, a i jest mniej aktywna, caly dzien spi, nawet jesc nie chce
Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka
Szczerze powiedziawszy tą ciąże jakoś lepiej przechodzę. Na początku miałam straszne mdłości czasami wymioty . Zawroty głowy i w zasadzie te mdłości tylko to mnie męczyło . I dużo spałam ba początku ,musiałam drzemki sobie robić . Ale teraz juz jest ok tylko jakaś leniwa się zrobiłam nic mi się nie chce robić.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie kochana jutro idziemy do kina na 10.15 i musimy szybciej wyjść z domku. Potem muszę jechać jeszcze do pracy coś załatwić :-)
Ostatnio spaliśmy do 9... bez budzika. Oboje pracujemy na rano i pobudki były o 4.15 i o 5... teraz nadrabiamy
Mam do Was takie pytanie, czy lecą Wam rzeczy z rąk? Mnie znajoma przed tym ostrzegala ale nie chciałam wierzyć, a teraz non stop coś mi wypada! Aż mi glupio, zw. łaszcza jak jestem u klientów! Podobno ma to związek z rozluznianiem się więzadeł. Jak to jest u Was?
Hej :-*
Ja liczę, ze moje płaszcze oversize dadzą radę z moim brzuchem ... jak nie to może mama mi jakaś kurtkę pożyczy :-) Nie chciałabym kupować... ja tez raczej autem sie przemieszczam,wiec nie jest źle :-)
Lecimy zaraz do kina :-)