Lecę spać dziewczynki, bo głowa znowu coś mnie boli... pewnie znowu na zmieniającą się pogodę :/
Spokojnej nocy :*
Słodkich snów Kochana
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lecę spać dziewczynki, bo głowa znowu coś mnie boli... pewnie znowu na zmieniającą się pogodę :/
Ja też idę spać Kochane bo jutro trzeba wcześnie wstać! Dobrej nocy Wam zycze!![]()
Też mam 2 fotki. Z usg na NFZ kiepsko wyrazne Ale wyobraźnia już działala. Za to na drugim widać rączki, nozki, główkę i wielki brzuszek.Na płytkę mi nie nagrali badania ale mamy zdjecia nawet z tego pierwszego badania na NFZ!
Słodkich snów [emoji11]Lecę spać dziewczynki, bo głowa znowu coś mnie boli... pewnie znowu na zmieniającą się pogodę :/
Też mam 2 fotki. Z usg na NFZ kiepsko wyrazne Ale wyobraźnia już działala. Za to na drugim widać rączki, nozki, główkę i wielki brzuszek.
Strasznie się niecierpliwilam z tym usg bo mnie moja gin nastraszyla że macocha duża i możliwe ciąża mnoga a mój M Z bliźniaków jednojajowych więc było duże prawdopodobienstwo. Jednak okazało się że jest jeden szkrab w brzuszku[emoji4]
Mi też wydało ale u mnie to gazy, rano jest o połowę mniejszy niż wieczorem [emoji17]Ja też myślałam, że u mnie będą bliźniakimam rodzeństwo (parkę bliźniaków), zwłaszcza dlatego, że brzuszek szybko mi wydęło
czytałam ostatnio, że bliźnięta rodzą się tylko wtedy jeśli od strony matki było pokolenie bliźniąt, że ojciec nie ma nic do rzeczy. Dziwne, ale tak czytałam :/
Tez uciekam spać. Kolorowych snów [emoji4][emoji4][emoji4]
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
To tak jak u mnie :/ ale jeszcze troszkę i się doczekamy wszystkiego czego chcemyMi też wydało ale u mnie to gazy, rano jest o połowę mniejszy niż wieczorem [emoji17]