A'gusia
Fanka BB :)
A'gusia moj w nerwach umyl okna i wysprzatal kuchnie wiec fochy dzialaja
Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka
Hahaha dobre!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A'gusia moj w nerwach umyl okna i wysprzatal kuchnie wiec fochy dzialaja
Ja właśnie też takie pukanie zresztą dla mnie to takie uczucie jak by mi serduszko biło w brzuchu ale czytam gdzieś w internecie ze mamy tam jakaś żyłe i to moje tętno ale nigdy wcześniej tego nie czułam.
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
to może i u mnie to tętno , a nie pukanie :/Kilka dni temu też czułam coś takiego, ale wyczytałam że to moje tętno. Chociaż było dużo szybsze niż to na nadgarstku czy szyi!
Jutro foch zeby lazienke sprzatnalHahaha dobre!
To prawda! Taka ciążowa glupawka! A gdzieś czytałam określenie ciążowy mózg!to może i u mnie to tętno , a nie pukanie :/
człowiek się nie może doczekać i głupieje <3
Ja poszłam na sposób od początku, strasznie mi chemia do sprzątania łazienek szkodzi i mój wspaniały mąż co tydzień szoruje łazieneczkę [emoji3]Jutro foch zeby lazienke sprzatnal
Wzajemnie [emoji6]Ciezaroweczki... ja się już robię senna... życzę Wam wszystkim spokojnej nocy!