A'gusia
Fanka BB :)
A'gusia moj w nerwach umyl okna i wysprzatal kuchnie wiec fochy dzialaja
Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka
Hahaha

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A'gusia moj w nerwach umyl okna i wysprzatal kuchnie wiec fochy dzialaja
Ja właśnie też takie pukanie zresztą dla mnie to takie uczucie jak by mi serduszko biło w brzuchu ale czytam gdzieś w internecie ze mamy tam jakaś żyłe i to moje tętno ale nigdy wcześniej tego nie czułam.
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
to może i u mnie to tętno , a nie pukanie :/Kilka dni temu też czułam coś takiego, ale wyczytałam że to moje tętno. Chociaż było dużo szybsze niż to na nadgarstku czy szyi!
Jutro foch zeby lazienke sprzatnalHahahadobre!
![]()
To prawda! Taka ciążowa glupawka! A gdzieś czytałam określenie ciążowy mózg!to może i u mnie to tętno , a nie pukanie :/
człowiek się nie może doczekać i głupieje <3
Ja poszłam na sposób od początku, strasznie mi chemia do sprzątania łazienek szkodzi i mój wspaniały mąż co tydzień szoruje łazieneczkę [emoji3]Jutro foch zeby lazienke sprzatnal
Wzajemnie [emoji6]Ciezaroweczki... ja się już robię senna... życzę Wam wszystkim spokojnej nocy!![]()