reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Myślę że to dlatego, że Ola która jest adminem zamkniętej ma ostatnio urwanie głowy i nawet na forum mniej jej jest :) zróbcie swoją kameralną grupę, albo napiszcie o przyjęcie do naszej :) nie pytajcie mnie jak ją znaleźć, bo ja z zaproszenia dopiero się odnalazłam, wcześniej nie umiałam :p tam piszą te dziewczyny które założyły też ten wątek, Ola ten chyba też założyła :)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

czarownica pewnie Ola czeka bo moze miałaś mało postów...z zasady nie przyjmujemy dziewczyn co mają po kilka postów, czekamy na większą aktywność :) to ma chronić nasze zdjęcia i prywatność, wiecie jak jest ;)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jestem za założeniem nowej jeśli juz ;-)
A jak nie to zostać tutaj.

Jak z zamkniętej grupy nikt sie nie udziela tutaj to praktycznie niemozliwe jest sie tam dostać... w sensie z osób decyzyjnych ;-)

Dziewczyny dublowanie grup jest bez sensu trochę. W tej istniejącej na BB są marcówki z tego wątku, nie ma sensu się rozdrabniać. Wyślijcie PW do Oli_fasoli i jak wejdzie na forum to Was doda na pewno :) Możecie też wejść w grupy i kliknąć w marcowe mamusie - wtedy automatycznie pójdzie do Oli prośba o dołączenie. Tylko ona ma admina aktualnie.

Ostatnia edycja:
szczerze wolę to forum niż tą grupę na fb, ale może za wcześnie by się wypowiadać.

Moja waga jeszcze nie rośnie. Nadal -3,5 kg od początku ciąży.
Tu na forum jest grupa zamknięta, zapraszamy aktywne mamusie.

f2w33e3k0rq6mc1d.png

reklama
Do góry