Ja kupiłam motherhood na Olx, nowa z przesyłką 90 zł. Faktycznie wypełnienie to wata, nie wiadomo co z tym będzie za jakiś czasDziękuję to teraz będę miała dylemat Mi 2 koleżanki polecały tą MotherHood, ja tylko się boję, że ta wata się ubije, jak się maca te poduszki to to wypełnienie takie sobie :/ a cena spora
reklama
Ja mam biegunki od paru dni... ale wydaje mi się, że to wtedy, jak zjem nabiał - jakiś serek, mleko, jogurt :/ i woda się wtedy ze mnie leje... wcześniej nie miałam takich problemów nigdy.
Ja zapisałam sobie tą 7 i po obejrzeniu filmików, zaczęłam się skłaniać ku niej
to fajna cena Ci się trafiła :-)Ja kupiłam motherhood na Olx, nowa z przesyłką 90 zł. Faktycznie wypełnienie to wata, nie wiadomo co z tym będzie za jakiś cza
Jedz banany, ryż wszystko co działa zapierajaco. Woda koniecznie.No ja nic takiego nie zjadlam wlasnie...a meczy strasznie.wlewam w sb wody pelno bo zle sie moze skonczyc.mam nadzieje ze przejdzie samo
Ja właśnie wycisnęłam soczek marchew-jabłko, wzięło mnie :-)
Też pijecie tak dużo wody? Ja już dłuższy czas mega dużo wody, w nocy się budzę z taką suszą i muszę mieć butelkę przy łóżku... a do wc raz w nocy wstać muszę się wysiusiać
Też pijecie tak dużo wody? Ja już dłuższy czas mega dużo wody, w nocy się budzę z taką suszą i muszę mieć butelkę przy łóżku... a do wc raz w nocy wstać muszę się wysiusiać
Dzoaśka
Fanka BB :)
Ja mam w wc niestety odwrotnie [emoji34]Ja mam biegunki od paru dni... ale wydaje mi się, że to wtedy, jak zjem nabiał - jakiś serek, mleko, jogurt :/ i woda się wtedy ze mnie leje... wcześniej nie miałam takich problemów nigdy.
to fajna cena Ci się trafiła :-)
Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Dzoaśka
Fanka BB :)