reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Dziękuję to teraz będę miała dylemat :D Mi 2 koleżanki polecały tą MotherHood, ja tylko się boję, że ta wata się ubije, jak się maca te poduszki to to wypełnienie takie sobie :/ a cena spora
Ja kupiłam motherhood na Olx, nowa z przesyłką 90 zł. Faktycznie wypełnienie to wata, nie wiadomo co z tym będzie za jakiś czas

f2w33e3k0rq6mc1d.png

reklama
Na nfz niby sa 3 usg ale juz dawno je mialam. To zaleY od lekarza.

Ehhh czlowiek zdrowieje z bolu gardla i prawie juz mi nos nie przeszkadza to mnie czysci od 3h...buuu[emoji26]

f2w3d5qpertjxt7p.png

Ja mam biegunki od paru dni... ale wydaje mi się, że to wtedy, jak zjem nabiał - jakiś serek, mleko, jogurt :/ i woda się wtedy ze mnie leje... wcześniej nie miałam takich problemów nigdy.

Ja kupiłam motherhood na Olx, nowa z przesyłką 90 zł. Faktycznie wypełnienie to wata, nie wiadomo co z tym będzie za jakiś cza
to fajna cena Ci się trafiła :-)

Ja zapisałam sobie tą 7 i po obejrzeniu filmików, zaczęłam się skłaniać ku niej :D

No ja nic takiego nie zjadlam wlasnie...a meczy strasznie.wlewam w sb wody pelno bo zle sie moze skonczyc.mam nadzieje ze przejdzie samo

f2w3d5qpertjxt7p.png

To juz wysylam meza bo wszamal wszystkie banany ostatnio jakie byly i ryz gotuje. Mam nadzieje ze pomoże[emoji3] dzieki

f2w3d5qpertjxt7p.png

Ja właśnie wycisnęłam soczek marchew-jabłko, wzięło mnie :-)

Też pijecie tak dużo wody? Ja już dłuższy czas mega dużo wody, w nocy się budzę z taką suszą i muszę mieć butelkę przy łóżku... a do wc raz w nocy wstać muszę się wysiusiać :p

Ja mam biegunki od paru dni... ale wydaje mi się, że to wtedy, jak zjem nabiał - jakiś serek, mleko, jogurt :/ i woda się wtedy ze mnie leje... wcześniej nie miałam takich problemów nigdy.

to fajna cena Ci się trafiła :-)

Ja zapisałam sobie tą 7 i po obejrzeniu filmików, zaczęłam się skłaniać ku niej :D
Ja mam w wc niestety odwrotnie [emoji34]

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry