Dr Agnieszka Hoffman. Przyjmuje na Kasprzaka a prywatnie w Mysiadle.Izus85
Hej [emoji16] a może mogłabyś polecić doktor na nfz ja prowadzę ciąże w luxmedzie i jest słabo
Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Dzoaśka
Fanka BB :)
Dzięki [emoji3][emoji3][emoji3]Dr Agnieszka Hoffman. Przyjmuje na Kasprzaka a prywatnie w Mysiadle.
Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom
Będzie dobrze ja cesarki się bałam tzn może nie tyle co bałam ale chciałam naturalnie a później się cieszyłam bo pratktycznie bez bolu, tylko wklucie w kręgosłup boli sekundę, i doslownie 5 minut i dziecko po tej stronie[emoji4] ja po pierwszej doszłam szybko do siebie, po kilku dniach już chodziłam normalnie wyprostowana, po drugiej trochę dłużej ale też dałam spokojnie radę[emoji4] a Twój mąż będzie mógł przy Tobie być?
No właśnie ze moj na swoją firmę i nie wiemy jeszcze jak to wykombinować . Niby teściowa powiedziała ze weźmie tydzień wolnego ale z nią to rożnie ...
A powiedz mi po przewiezieniu na sale i jak puści zniexzulenie to nie jest jakiś ogromny ból ? Sa momenty ze zabijasz sie z bólu po cesarce ? Kiedy najbardziej boli ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja po cesarce robionej wieczorem rano wstalam sama, umylam sie i zajmowałam sie juz małym bez problemu. Najbardziej boli ciągniecie szwów przy wstawaniu ale to kilka dni doslownie. 
ada1989
Mama Konradka :)
nie boli, dostaje się środki przeciwbólowe, jest takie dziwne uczucie w nogach i mogą być opuchniete przez parę godzin. A no i mnie strasznie swedziała cała skóra, ponoć jest coś w tym znieczuleniu że swędzi i to normalne, nie wiem jak będzie teraz bo to swędzenie tylko przy drugim cc miałam. Ogólnie było tak że przy pierwszej, jak urodziłam o 11:09 to ok 23 już mi kazali wstawać z łóżka i po malu chodzić żeby szybciej dojść do formy. Przy drugim urodziłam 12:10 a kazali wstać dopiero następnego dnia rano jak zmieniałam sale. Nie wiem dlaczego tak, być może bo dwa różne szpitale. Trzymam kciuki by Twojemu udało się załatwić wolne[emoji4]No właśnie ze moj na swoją firmę i nie wiemy jeszcze jak to wykombinować . Niby teściowa powiedziała ze weźmie tydzień wolnego ale z nią to rożnie ...
A powiedz mi po przewiezieniu na sale i jak puści zniexzulenie to nie jest jakiś ogromny ból ? Sa momenty ze zabijasz sie z bólu po cesarce ? Kiedy najbardziej boli ?
JegoBaba
a słuchajcie czy któraś z was nie bierze folika?? Ja zauważyłam, że jak tylko biorę folik lub witaminy to się fatalnie czuje, głowa mnie boli, wymiotuję, mam mdłości. Jak przestaje brać dwa dni to zaczynam czuć się dobrze...... Jak wymiotowałam cały czas to sam lekarz mówił żebym nie brała nic bo to podrażnia żołądek, ale nie wiem czy mogę całkiem odstawić, pierwszy trymestr już za nami.
wszystkozajete
Moderatorka
JegoBaba ja od 13tc biorę femibion zamiast folika. Ale z tego co wiem nie tylko u Ciebie witaminy wywołują mdłości, to się zdarza.
Ja rownież biorę Femibion Natal 1od 9 tc. Ginekolog mi zaproponował, bo sie lepiej wchłania itp. A od 2 trymestru juz Femibion Natal 2 :-)JegoBaba ja od 13tc biorę femibion zamiast folika. Ale z tego co wiem nie tylko u Ciebie witaminy wywołują mdłości, to się zdarza.
JegoBaba
no to może się przerzucę na ten Femibion bo po prostu tragedia :/
A czy zaryzykowały byście nie branie wcale kwasu foliowego?
reklama
Nie... Naczytałam sie dużo, co powoduje jego brak.. Zapytaj ginekologa może doradzi Tobie coś innego sam, powiedz i swoich dolegliwościach.no to może się przerzucę na ten Femibion bo po prostu tragedia :/