reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

My juz po wizycie :) wszystko ok :) przeziernosc kość nosowa nóżki rączki żołądek główka wszystko na miejscu i odpowiada tyg ciąży czyli 13+1 :) no i ku mojemu zaskoczeniu chhba bedzie chłopak !!!! Na 99% dr powiedział ze chłopak i juz wpisał mi w kartę ciąży mówił ze na następnej wizycie potwierdzi :) także będę miała parke w domu :)
gratulacje!![emoji2]

reklama
Witam marcóweczki! Ja rowniez z terminem na 3 marca, tak wiec jestem w 17tc. Mam na imię Kamila,29 lat i 4 letniego synka. Na genetycznych okazalo sie ze bedzie drugi synuś co okupiłam ogromnym płaczem bo marzyłam o córeczce (ahh te hormony). W kazdym razie juz przywykłam do tej mysli i ciesze sie bardzo. Mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do siebie
Witamy [emoji4]

a ty miałaś cesarke z Karimem? czy teraz chcesz bo nie chcesz SN? ka miałam dwie, pierwsza musiałam choć nie chciałam ale stwierdziłam że nie jest źle i przy drugim synku też się zdecydowałam, teraz już nie mam wyboru [emoji4]

ja nawet jakbym chciała to lekarza zmienić nie mogę, zresztą nie mam swojego ginekologa tylko muszę chodzić do położnych i też często za każdym razem inna. No i w szpitalu usg

Tak strasznie przeżyłam SN z karimem że już nie chce . Boję się panicznie. Nie przeżyję znowu 20 godzin wycia z bólu . Bo ja przez te 20 h wyłam cały czas. Nie miałam 1 minu odpoczynku. Ja nie twierdze ze cesarka jest cudowna nie boli itp. Ale tak boję się SN że chcę teraz cesarkę.

A podobno nastepna szybciej idzie[emoji3]

f2w3d5qp9176557x.png

Podobno... Ale widze że ja po mamie jakoś "genetycznie obciązona " bo moja mama miała 2 razy taki sam problem czyli rozwarcie nie szło i ja taki sam problem . I ktg na nas nie działa ;) Boję się ryzykować .

Tak strasznie przeżyłam SN z karimem że już nie chce . Boję się panicznie. Nie przeżyję znowu 20 godzin wycia z bólu . Bo ja przez te 20 h wyłam cały czas. Nie miałam 1 minu odpoczynku. Ja nie twierdze ze cesarka jest cudowna nie boli itp. Ale tak boję się SN że chcę teraz cesarkę.
Będzie dobrze ja cesarki się bałam tzn może nie tyle co bałam ale chciałam naturalnie a później się cieszyłam bo pratktycznie bez bolu, tylko wklucie w kręgosłup boli sekundę, i doslownie 5 minut i dziecko po tej stronie[emoji4] ja po pierwszej doszłam szybko do siebie, po kilku dniach już chodziłam normalnie wyprostowana, po drugiej trochę dłużej ale też dałam spokojnie radę[emoji4] a Twój mąż będzie mógł przy Tobie być?

Co do Warszawskich lekarzy to ja jestem zadowolona z obsługi w Medicover.
Prowadzi mi ciążę dr Marek Neuberg, ale byłam na wizytach u innych też i każdy był bardzo miły. Jedyny minus to brak możliwości umówienia się z lekarzem prowadzącym na cito i tak jak ja potrzebowałam L4 bo strasznie wymiotowałam to musiałam chodzić do innych lekarzy.

Co do Warszawskich lekarzy to ja jestem zadowolona z obsługi w Medicover.
Prowadzi mi ciążę dr Marek Neuberg, ale byłam na wizytach u innych też i każdy był bardzo miły. Jedyny minus to brak możliwości umówienia się z lekarzem prowadzącym na cito i tak jak ja potrzebowałam L4 bo strasznie wymiotowałam to musiałam chodzić do innych lekarzy.
Dla mnie Medicover porażka. Nie polecam, byłam u kilku lekarzy i nie byłam zadowolona. Dziś mam wizytę poczekam jeszcze na usg polowkowe i rezygnuje. Równocześnie prowadzę ciążę u mojej dr na NFZ i o niebo lepiej nie ma porównania.

f2w33e3k0rq6mc1d.png

reklama
Do góry