Dzidziuch 6,8 cm i przeziernosc 1,8 nic dodatkowego nie robię dr powiedział ze norma do 2,5 wiec wszystko graGratulacje! :-) super że już powiedzieli płeć, u mnie nie powiedział.
Ile dzidziuś ma cm i jaka przyzierność? :-)
reklama
u nas 6,85 cm także podobnieDzidziuch 6,8 cm i przeziernosc 1,8 nic dodatkowego nie robię dr powiedział ze norma do 2,5 wiec wszystko gra
JegoBaba
Fanka BB :)
no zdjęcie Nam wyszło cudowne - nie mogę się napatrzeć. Widzę, że niektóre już mówią o pierwszych wskazaniach płci dziecka, u mnie cisza, a my czujemy, że to Liliana będzie <3
katherinne
U mnie miał 5,5 cm i przezierność 1,8. Lekarza to nie zaniepokoiło.
Ja moge polecic ale z Poznania
Jakiego ?
Kleinekatia
Paweł Jachowski i Tomasz Olejniczak z FemimedJakiego ?
emilja0308
Ja polecam doktor Witkowska i dr Skotarczyk obie maja prywatne gabinety super usg [emoji2] jedne co mi sie wydaje to ze dr Witkowska sama niedawno urodzila i jak opowiada co dziecko robi w brzuchu to,z taka radosciaJakiego ?
Kleinekatia
A co to znaczy super usg? Ze maja 3d? Nie znam sie na tym.jakie usg jest super...Jachowski i Olejniczak w gabinecie używaja usg ktorym jednoczesnie robia badanie genetyczne. Gabinet nowy bo przenosili sie w zeszlym roku.Ja polecam doktor Witkowska i dr Skotarczyk obie maja prywatne gabinety super usg [emoji2] jedne co mi sie wydaje to ze dr Witkowska sama niedawno urodzila i jak opowiada co dziecko robi w brzuchu to,z taka radoscia
reklama
ada1989
Mama Konradka :)
a ty miałaś cesarke z Karimem? czy teraz chcesz bo nie chcesz SN? ka miałam dwie, pierwsza musiałam choć nie chciałam ale stwierdziłam że nie jest źle i przy drugim synku też się zdecydowałam, teraz już nie mam wyboru [emoji4]Co to za lekarz ?
Ja z mojego nie jestem zadowolona ale jedyny w mojej miejscowości ( on tez przyjmuje w Poznaniu ale ja do poznania mam 50 km ) . Do niego chodziłam z Karimem w ciazy . Powiedział ze w razie pytań dzwonić w dzień i w nocy . No i co najważniejsze dla mnie ze zrobi mi cesarkę jeśli bede chciała . Ale dokładnie dowiem sie w czwartek bo zapytam w końcu o cenę [emoji12] ile taka "przyjemność" bedzie mnie kosztować . Jeśli wywali cenę z kosmosu to poszukam innego a tego oleje . Bo usg ma tak stare ze na nic na nim nie widzę :/
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ja nawet jakbym chciała to lekarza zmienić nie mogę, zresztą nie mam swojego ginekologa tylko muszę chodzić do położnych i też często za każdym razem inna. No i w szpitalu usg