reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Ja też słyszałam że do 2,5 to norma nie ma się co martwić będzie dobrze :-D

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

Ja polecam doktor Witkowska i dr Skotarczyk;) obie maja prywatne gabinety:) super usg [emoji2] jedne co mi sie wydaje to ze dr Witkowska sama niedawno urodzila i jak opowiada co dziecko robi w brzuchu to,z taka radoscia
A co to znaczy super usg? Ze maja 3d? Nie znam sie na tym.jakie usg jest super...Jachowski i Olejniczak w gabinecie używaja usg ktorym jednoczesnie robia badanie genetyczne. Gabinet nowy bo przenosili sie w zeszlym roku.

reklama
Co to za lekarz ? :)

Ja z mojego nie jestem zadowolona ale jedyny w mojej miejscowości ( on tez przyjmuje w Poznaniu ale ja do poznania mam 50 km ) . Do niego chodziłam z Karimem w ciazy . Powiedział ze w razie pytań dzwonić w dzień i w nocy . No i co najważniejsze dla mnie ze zrobi mi cesarkę jeśli bede chciała . Ale dokładnie dowiem sie w czwartek bo zapytam w końcu o cenę [emoji12] ile taka "przyjemność" bedzie mnie kosztować . Jeśli wywali cenę z kosmosu to poszukam innego a tego oleje . Bo usg ma tak stare ze na nic na nim nie widzę :/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
a ty miałaś cesarke z Karimem? czy teraz chcesz bo nie chcesz SN? ka miałam dwie, pierwsza musiałam choć nie chciałam ale stwierdziłam że nie jest źle i przy drugim synku też się zdecydowałam, teraz już nie mam wyboru [emoji4]

ja nawet jakbym chciała to lekarza zmienić nie mogę, zresztą nie mam swojego ginekologa tylko muszę chodzić do położnych i też często za każdym razem inna. No i w szpitalu usg

Do góry