JegoBaba
Fanka BB :)
no tak zrobię, ale mam wizytę dopiero 10 października a co do tego czasu :/ w domu to jestem jakoś w stanie wytrzymać, ale w pracy jest ciężko.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Folika odstawiłam ale w zamian biorę Femibion właśnie.a słuchajcie czy któraś z was nie bierze folika?? Ja zauważyłam, że jak tylko biorę folik lub witaminy to się fatalnie czuje, głowa mnie boli, wymiotuję, mam mdłości. Jak przestaje brać dwa dni to zaczynam czuć się dobrze...... Jak wymiotowałam cały czas to sam lekarz mówił żebym nie brała nic bo to podrażnia żołądek, ale nie wiem czy mogę całkiem odstawić, pierwszy trymestr już za nami.
Ja fiolika brałam przez pierwsze 3 miesiące razem z kwasem foliowym. A teraz sam kwas foliowy kazał mi brać.Folika odstawiłam ale w zamian biorę Femibion właśnie.
Dodatkowo mam zlecony Acard. Czasem mnie coś mdli po witaminach ale przechodzi, wiec biorę z reguły po śniadaniu.
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom