reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Ja moge polecic ale z Poznania ;)
Ja chodziłam do dr Chojnackiego przyjmuje na piątkowe. Ale niestety w Anglii nie mam wyboru ale mam lekarza którego z miłą chęcią zabrała bym do Polski na poród. Też mam co wizyte sprawdzana szyjke czy śluz dobry itp. Jak to mój lekarz mówi jestem zamknięta na 4 spusty [emoji4] do tego usg 2d i 3d i bicie serduszka [emoji4] jest naprawdę godny polecenia! Tylko szkoda że daleko [emoji57]

reklama
Witam Wszystkie Marcowe Przyszłe Mamy

jestem studentką II roku studiów magisterskich na kierunku fizjoterapia. Ciąża oraz jej wpływ na organizm kobiety było dla mnie zawsze wielką pasją, także z powodów prywatnych. W związku ze swoimi zainteresowaniami postanowiłam właśnie taki temat wybrać do swojej pracy magisterskiej. Byłabym wdzięczna każdej z Pań, która wypełniłaby moją ankietę. Jest ona anonimowa, a wyniki posłużą jedynie do mojej pracy magisterskiej. Zawiera jedynie 22 krótkie pytania, a jej wypełnienie nie zajmie więcej niż 3-4 minuty. Z góry bardzo dziękuję.

Pozdrawiam serdecznie

Link do: Ankieta dotycząca oceny dolegliwości występujących u kobiet w okresie ciąży

My juz po wizycie :) wszystko ok :) przeziernosc kość nosowa nóżki rączki żołądek główka wszystko na miejscu i odpowiada tyg ciąży czyli 13+1 :) no i ku mojemu zaskoczeniu chhba bedzie chłopak !!!! Na 99% dr powiedział ze chłopak i juz wpisał mi w kartę ciąży mówił ze na następnej wizycie potwierdzi :) także będę miała parke w domu :)
Super, gratuluję udanej wizyty :)

f2w33e3k0rq6mc1d.png

Witam Wszystkie Marcowe Przyszłe Mamy

jestem studentką II roku studiów magisterskich na kierunku fizjoterapia. Ciąża oraz jej wpływ na organizm kobiety było dla mnie zawsze wielką pasją, także z powodów prywatnych. W związku ze swoimi zainteresowaniami postanowiłam właśnie taki temat wybrać do swojej pracy magisterskiej. Byłabym wdzięczna każdej z Pań, która wypełniłaby moją ankietę. Jest ona anonimowa, a wyniki posłużą jedynie do mojej pracy magisterskiej. Zawiera jedynie 22 krótkie pytania, a jej wypełnienie nie zajmie więcej niż 3-4 minuty. Z góry bardzo dziękuję.

Pozdrawiam serdecznie

Link do: Ankieta dotycząca oceny dolegliwości występujących u kobiet w okresie ciąży
ankieta jest źle zrobiona bo nie przyjmuje do wiadomości że może nie boleć :)

Witam marcóweczki! Ja rowniez z terminem na 3 marca, tak wiec jestem w 17tc. Mam na imię Kamila,29 lat i 4 letniego synka. Na genetycznych okazalo sie ze bedzie drugi synuś co okupiłam ogromnym płaczem bo marzyłam o córeczce (ahh te hormony). W kazdym razie juz przywykłam do tej mysli i ciesze sie bardzo. Mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do siebie

Witam marcóweczki! Ja rowniez z terminem na 3 marca, tak wiec jestem w 17tc. Mam na imię Kamila,29 lat i 4 letniego synka. Na genetycznych okazalo sie ze bedzie drugi synuś co okupiłam ogromnym płaczem bo marzyłam o córeczce (ahh te hormony). W kazdym razie juz przywykłam do tej mysli i ciesze sie bardzo. Mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do siebie
Hej
Podobno czasem mylą się na usg :-D

Ja
Ojj niee, nie trzeba bylo byc wielkim znawca zeby nie zobaczyc dyndolka do gory[emoji85] tylko przyłożyła głowice do brzucha i sama od razu zobaczylam...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie mam dzieci i chcę córkę a mój facet chłopaka i tak sobie dokuczamy :tak::yes:
Ale czy to chłopak czy dziewczyna wychowamy jak swoje :laugh2:

reklama
Do góry