reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Ja moge polecic ale z Poznania ;)
Ja chodziłam do dr Chojnackiego przyjmuje na piątkowe. Ale niestety w Anglii nie mam wyboru ale mam lekarza którego z miłą chęcią zabrała bym do Polski na poród. Też mam co wizyte sprawdzana szyjke czy śluz dobry itp. Jak to mój lekarz mówi jestem zamknięta na 4 spusty [emoji4] do tego usg 2d i 3d i bicie serduszka [emoji4] jest naprawdę godny polecenia! Tylko szkoda że daleko [emoji57]

reklama
Witam Wszystkie Marcowe Przyszłe Mamy

jestem studentką II roku studiów magisterskich na kierunku fizjoterapia. Ciąża oraz jej wpływ na organizm kobiety było dla mnie zawsze wielką pasją, także z powodów prywatnych. W związku ze swoimi zainteresowaniami postanowiłam właśnie taki temat wybrać do swojej pracy magisterskiej. Byłabym wdzięczna każdej z Pań, która wypełniłaby moją ankietę. Jest ona anonimowa, a wyniki posłużą jedynie do mojej pracy magisterskiej. Zawiera jedynie 22 krótkie pytania, a jej wypełnienie nie zajmie więcej niż 3-4 minuty. Z góry bardzo dziękuję.

Pozdrawiam serdecznie

Link do: Ankieta dotycząca oceny dolegliwości występujących u kobiet w okresie ciąży

My juz po wizycie :) wszystko ok :) przeziernosc kość nosowa nóżki rączki żołądek główka wszystko na miejscu i odpowiada tyg ciąży czyli 13+1 :) no i ku mojemu zaskoczeniu chhba bedzie chłopak !!!! Na 99% dr powiedział ze chłopak i juz wpisał mi w kartę ciąży mówił ze na następnej wizycie potwierdzi :) także będę miała parke w domu :)
Super, gratuluję udanej wizyty :)

f2w33e3k0rq6mc1d.png

Witam Wszystkie Marcowe Przyszłe Mamy

jestem studentką II roku studiów magisterskich na kierunku fizjoterapia. Ciąża oraz jej wpływ na organizm kobiety było dla mnie zawsze wielką pasją, także z powodów prywatnych. W związku ze swoimi zainteresowaniami postanowiłam właśnie taki temat wybrać do swojej pracy magisterskiej. Byłabym wdzięczna każdej z Pań, która wypełniłaby moją ankietę. Jest ona anonimowa, a wyniki posłużą jedynie do mojej pracy magisterskiej. Zawiera jedynie 22 krótkie pytania, a jej wypełnienie nie zajmie więcej niż 3-4 minuty. Z góry bardzo dziękuję.

Pozdrawiam serdecznie

Link do: Ankieta dotycząca oceny dolegliwości występujących u kobiet w okresie ciąży
ankieta jest źle zrobiona bo nie przyjmuje do wiadomości że może nie boleć :)

Witam marcóweczki! Ja rowniez z terminem na 3 marca, tak wiec jestem w 17tc. Mam na imię Kamila,29 lat i 4 letniego synka. Na genetycznych okazalo sie ze bedzie drugi synuś co okupiłam ogromnym płaczem bo marzyłam o córeczce (ahh te hormony). W kazdym razie juz przywykłam do tej mysli i ciesze sie bardzo. Mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do siebie

Witam marcóweczki! Ja rowniez z terminem na 3 marca, tak wiec jestem w 17tc. Mam na imię Kamila,29 lat i 4 letniego synka. Na genetycznych okazalo sie ze bedzie drugi synuś co okupiłam ogromnym płaczem bo marzyłam o córeczce (ahh te hormony). W kazdym razie juz przywykłam do tej mysli i ciesze sie bardzo. Mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do siebie
Hej
Podobno czasem mylą się na usg :-D

Ja
Ojj niee, nie trzeba bylo byc wielkim znawca zeby nie zobaczyc dyndolka do gory[emoji85] tylko przyłożyła głowice do brzucha i sama od razu zobaczylam...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie mam dzieci i chcę córkę a mój facet chłopaka i tak sobie dokuczamy :tak::yes:
Ale czy to chłopak czy dziewczyna wychowamy jak swoje :laugh2:

reklama
Do góry