reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Połówkowe jest nazywane drugim genetycznym.
No o to mi chodzilo

f2w3d5qp3tiosax5.png

reklama
Dziewczyny a jak sie polozycie to czujecie dlonia macice? Mi doktor na poczatku pokazal gdzie przyłozyc reke i teraz jak sobie leze poczulam jakies takie napieranie po prawej, dotknelam a tam jakas wypuklosc jak orzech wloski i jak poglaskalam to teoche ucieklo glebiej a jak sie śmiałam to znow wyszlo :) moze to dupka albo główka hihi :)

Dziewczyny a jak sie polozycie to czujecie dlonia macice? Mi doktor na poczatku pokazal gdzie przyłozyc reke i teraz jak sobie leze poczulam jakies takie napieranie po prawej, dotknelam a tam jakas wypuklosc jak orzech wloski i jak poglaskalam to teoche ucieklo glebiej a jak sie śmiałam to znow wyszlo :) moze to dupka albo główka hihi :)
Ja nic takiego nie czuje :)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Mama_NM ja ma termin na 25marca.
Powiem Wam ze nasz termin na rodzenie wydaje sie świetny. Upały za nami wiec nie bedziemy sie męczyć z wielkimi brzuchami... , poród na wiosnę, świetna pora na spacery, wszystko kwitnie, długie dni...trudniej o depresje po paru miesiącach siedzenia z dzieckiem córkę rodziłam we wrześniu...szybko zrobiło sie buro ponuro i zimno ...pamietam jak odliczałam dni do wiosny żeby wyjsć do ludzi

Gdzie trzeba macac? Ja czuje zgrubienie jak dotykam i to pewnie to

f2w3d5qp3tiosax5.png

reklama
Mama_NM ja ma termin na 25marca.
Powiem Wam ze nasz termin na rodzenie wydaje sie świetny. Upały za nami wiec nie bedziemy sie męczyć z wielkimi brzuchami... , poród na wiosnę, świetna pora na spacery, wszystko kwitnie, długie dni...trudniej o depresje po paru miesiącach siedzenia z dzieckiem córkę rodziłam we wrześniu...szybko zrobiło sie buro ponuro i zimno ...pamietam jak odliczałam dni do wiosny żeby wyjsć do ludzi
Syna rodzilam w maju. Doświadczyłam kwietniowy upałów i dziękuję bardzo. Puchłam jak Fiona.
Teraz też myślę, że będzie fajnie :)

Eh i u nas starszak będzie chodził do przedszkola ale może jakoś uchronimy się od chorób

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry