reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Hej dziewczyny,przepraszam,że tak zamilklam,ale wyobraźcie sobie że nadal jestem chora...pamiętacie jak w pt pisałam,że idę po antybiotyk?no to dziś mija 5 dzień brania antybiotyku,a ja mam dla odmiany od razu wirusa i na nowo...czuję się jeszcze gorzej niż wtedy ,nie wiem już co robić a domowe sposoby i tak nie pomagają ale na wirusa nic mocniejszego żeby w końcu postawiło na nogi nie ma...ból głowy,potworny ból mięśni katar zatkany nos i gorączka a lekarz przepisał mi tylko sól morską do nosa...w pon muszę już iść do pracy bo nie ma mnie kto zastępować a już 2 tyg bujam się na l4 z chorobskami...jestem załamana.do tego dziś omdlalam w warzywniaku (wstąpiłam z córka wracając od lekarZa)jestem tak tym wszystkim osłabiona...a żeby nie było za mało córka że mną w domu -na antybiotyku.smutno mi i źle bo póki co nie mogę w ogóle cieszyć się ta ciąża...obiecuję,że jak w końcu poczuje się lepiej to będę bardziej aktywna, bo mało nas już tu..

Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana, za rok czy dwa nikt nie bedzie pamiętał, że chora przyszłaś do pracy, a jeszcze będą mili pretensje że zarażasz...więc serio odpuść i wyzdrowiej :) masz prawo dla siebie i swoich dzieci odpocząć i to jest teraz najważniejsze :) pamiętaj - nie idź do racy jeśli słabo się czujesz :)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak wiem,tylko że tego antybiotyku już od dziś nie biorę a dla odmiany id wczoraj walczę z wirusem -czyli prawie nic nie można zrobić.leżeć,apap,sił morska,herbata z cytryną...kanapka z czosnkiem...powiem wam,że póki co dużo gorzej przechodzą ta 2ga ciąże,może to zbieg okoliczności,nie wiem,ale jak nie objawy 1 trynestru to teraz takie infekcje mocniejsze niż zwykle...

Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana tylko łóżko Ci teraz zostało. A o pracy nadal nie myśl.

f2w33e3k0rq6mc1d.png

To administratorka musi cie zaprosic. Juz sie nie da wyszujac bo jest tajna i nikt niej nie znajdzie tylko czlonkowie. Musisz wyslac swój profil do adminjstratorki i ona zaprasza

f2w3rjjgefy17dp0.png

reklama
Do góry