reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Ja nie dosc ze pecherz chory to dzisiaj jelita po zoladek takie spiete ze ledwo sie ruszalam. Ojoj bedzie coraz ciasniej

f2w3rjjgitlgaqgg.png

reklama
Hej.
Młody mi przyniósł kaszel z przedszkola. Juz wczoraj było lepiej ale wyrozbieral się do majtek bo pod kocem leżał i tak latał, co go ochrzanilam to się ubierał a potem znowu. A wczoraj mieliśmy murarza w domu, balkon otwarty no i efekt - kaszle gorzej niż wczoraj. Juz nie mam sił.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Raczej bym sie na to nie zdecydowala bez wskazania.baba mi pappa kazala zrobic + wolne cos tam,ale to u niej w standardzie jak sie idzie na usg genetyczne bo o wiek nie pytala ani historie rodziny i robie to tylko dlatego,że mam to w luxmedzie w pakiecie. Inaczej bym nie placila

f2w3rjjgefy17dp0.png

Moja bratowa rodziła w wieku31 lat pierwsze dziecko i tez nic dodatkowego nie robila bo na usg bylo ok i nie kazali

f2w3rjjgefy17dp0.png

usg daje 70% pewności, z pappa do 85%, a nifty ponad 99%. Dla mnie to ostatni dzwonek jeśli miałabym się decydować więc się zastanawiam. A pamiętam, że albo tu albo na lutówkach kilka dziewczyn robiło.

Ja nie robię żadnych dodatkowych badań, tylko to co zaleci lekarz. Gdybym miała tak panikować z każdym bólem czy badaniem to dawno nie miałabym włosów na głowie lub chodziła jak cień człowieka. :)

reklama
Ja nie robię żadnych dodatkowych badań, tylko to co zaleci lekarz. Gdybym miała tak panikować z każdym bólem czy badaniem to dawno nie miałabym włosów na głowie lub chodziła jak cień człowieka. :)

Inaczej się na to patrzy w Twoim wieku, gdy z zajściem nie było żadnych problemów, ani nie masz za sobą historii typu poronienia. Te badania są dobrowolne, bo kosztują kupę kasy, ale dają pewność braku wad chromosomalnych. Nie ma to nic wspólnego z wyolbrzymianiem objawów itp Po prostu szukam osób które się zdecydowały i tyle.

Do góry