reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Anik tez słyszałam ze bez kartki nie robią u mnie w labie nawet wisi ze tylko ze skierowaniem.
Ja musze sibie badania wszystkie porobić moj dr jakos tak późno wszystko u mnie dzis 11+0.
20.09 mam prenatalne. Boje sie jakos. Z córka tych obaw nie miałam.
Dziewczyny a jak z brzuszkiem u Was ? Widac ?? U mnie jakos słabo codziennie wypatruje cos tam odstaje ale niewiele
Ja idę 15.09 na prenatalne, trzymam kciuki za Ciebie :-)
Przy mojej wadze całe 53 kg widać już brzuszek ;-)

reklama
Ja do H&M musze do Krakowa jechać (jakieś 40 km) wiec przy okazji zakupów większych czegoś poszukam. U siebie nie wiem czy dostanę... może w któryś dzdo miasta pojadę, na pasażu coś będzie.

Generalnie zaczęły się zupełnie jak w I ciąży zaparcia... eh... juz mam dość :/

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Ja do H&M musze do Krakowa jechać (jakieś 40 km) wiec przy okazji zakupów większych czegoś poszukam. U siebie nie wiem czy dostanę... może w któryś dzdo miasta pojadę, na pasażu coś będzie.

Generalnie zaczęły się zupełnie jak w I ciąży zaparcia... eh... juz mam dość :/

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Ja właśnie dzisiaj miałam problem. Zobaczymy jak jutro, nigdy problemów nie miałam

W c&a sa jeszcze spodnie,a w Tchibo leginsy

f2w3rjjggh235e2g.png

cześć dziewczyny,

Wczoraj cały wieczór i dziś męczę się z bólem brzucha, takie jakby kłucie z prawej lub lewej strony pod żebrami. Któraś tak miała? Albo chociaż wie co to i pocieszy że to nic poważnego i lepiej nie panikować?

cześć dziewczyny,

Wczoraj cały wieczór i dziś męczę się z bólem brzucha, takie jakby kłucie z prawej lub lewej strony pod żebrami. Któraś tak miała? Albo chociaż wie co to i pocieszy że to nic poważnego i lepiej nie panikować?
Mnie czasem łapie jakby watroba czy trzustka ale po chwili pyszcza. Teraz im większa ciąża to tym wiecej będzie pewnie takiego pobolewania bo wszystko zmienia miejsca.
Mialas robione badania z krwi na wątrobę np?

f2w3rjjgitlgaqgg.png

Mnie czasem łapie jakby watroba czy trzustka ale po chwili pyszcza. Teraz im większa ciąża to tym wiecej będzie pewnie takiego pobolewania bo wszystko zmienia miejsca.
Mialas robione badania z krwi na wątrobę np?

Jeszcze nie robiłam badań, mam skierowanie, ale wizytę mam dopiero za jakieś 3 tyg, ale może faktycznie zrobię wcześniej jeśli tu może być przyczyna. Przeczytałam że to wynik rozciągania się macicy, ale chyba sie wybiorę do lekarza jak dziś mnie będzie tak cały dzień męczyć. Warto się upewnić czy to nic poważnego.

reklama
Do góry