reklama
Natusia :-)
Fanka BB :)
Też mam wizytę 16 września i jedziemy razem z moim mężusiem bo będzie USGMój też jeszcze nie widział dzidzi. Jedynie na zdjęciach usg które dostałam. Ja już serduszko słyszałam dość dawno temu 21 sierpnia. Obecnie czekamy na 16 września i mój wchodzić będzie razem ze mną do gabinetu
anik.
Mama Krzysia :)
Ja tez broniłam się po urodzeniu synka i tez obroniłam się na 5Ja miałam podobną sytuację do Ciebie. Pracę skończyłam pisać jak byłam w ciąży. Została zatwierdzona i broniłam się po urodzeniu córuni. Obrona to tylko formalność naprawdę. Stres jest na pewno, ale nie ma się co bać. Ja podeszłam na luzie, jeszcze w dodatku miałam wchodzić o 11, a zawołali mnie godzinę wcześniej,ledwo weszłam na uczelnię,nie zdążyłam się nawet zestresować i już byłam w środku,szybko wyciągnęłam przeźrocza do prezentacji i obroniłam się. U nas najpierw była prezentacja pracy, a potem pytania od członków komisji. Wchodząc na salę nawet nie wiedziałam kto jest w komisji. Okazało się że nawet dziekan zaszczycił nas swoją obecnością. Ale bardzo mile wspominam obronę. Obroniłam się na 5. Więc nie stresuj się,głowa do góry.
DobranocDobranoc drogie mamy
U mnie zaczął się remont. Komin się posypał, M.stawia nowy. Dzisiaj przywiózł cegły. Na podłodze w kuchni kupa sadzy. Cały parter upieprzony. Masakra...
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
ada1989
Mama Konradka :)
a w którym mieście jeśli mogę spytać? wiem że jest w Manchesterze Londynie i Glasgow, może warto by było się przejechaćTak chodzę do Polskiego lekarza prywatnie. Jestem bardzo zadowolona
Ja też w pierwszej ciąży nie wiedziałam czy urodzę córunię czy synusia. Wszyscy mówili, że będzie syn,a ja czułam że będę miała córeczkę i moje przeczucie się sprawdziłoEmilja tak ja nie chcę poznac [emoji3]
ada1989
ja chciałam sobie zrobić niespodziankę w drugiej ciąży ale nie wytrzymałam[emoji2] i choć przed poznaniem płci miałam przeczucia że to dziewczynka to jednak wyszedł chłopczyk[emoji12]Ja też w pierwszej ciąży nie wiedziałam czy urodzę córunię czy synusia. Wszyscy mówili, że będzie syn,a ja czułam że będę miała córeczkę i moje przeczucie się sprawdziło
mama_NS
Nie chciałaś wiedzieć czy wstydliwa dzidzia byla?Ja też w pierwszej ciąży nie wiedziałam czy urodzę córunię czy synusia. Wszyscy mówili, że będzie syn,a ja czułam że będę miała córeczkę i moje przeczucie się sprawdziło
Słodkich snów Wam życze
reklama
ada1989
dobranoc, ja jeszcze posiedzę, coś ostatnio nie umiem wcześniej zasnąć...Słodkich snów Wam życze