reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Branoc[emoji3]ja za 15 min tabletki lykal i tez lulu

f2w3rjjgliu7k28u.png

reklama
Ja miałam podobną sytuację do Ciebie. Pracę skończyłam pisać jak byłam w ciąży. Została zatwierdzona i broniłam się po urodzeniu córuni. Obrona to tylko formalność naprawdę. Stres jest na pewno, ale nie ma się co bać. Ja podeszłam na luzie, jeszcze w dodatku miałam wchodzić o 11, a zawołali mnie godzinę wcześniej,ledwo weszłam na uczelnię,nie zdążyłam się nawet zestresować i już byłam w środku,szybko wyciągnęłam przeźrocza do prezentacji i obroniłam się. U nas najpierw była prezentacja pracy, a potem pytania od członków komisji. Wchodząc na salę nawet nie wiedziałam kto jest w komisji. Okazało się że nawet dziekan zaszczycił nas swoją obecnością. Ale bardzo mile wspominam obronę. Obroniłam się na 5. Więc nie stresuj się,głowa do góry. :biggrin2::biggrin2:
Ja tez broniłam się po urodzeniu synka :) i tez obroniłam się na 5 :)
Dobranoc drogie mamy :) :-D
Dobranoc :) :)

U mnie zaczął się remont. Komin się posypał, M.stawia nowy. Dzisiaj przywiózł cegły. Na podłodze w kuchni kupa sadzy. Cały parter upieprzony. Masakra...

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też w pierwszej ciąży nie wiedziałam czy urodzę córunię czy synusia. Wszyscy mówili, że będzie syn,a ja czułam że będę miała córeczkę i moje przeczucie się sprawdziło :biggrin2::biggrin2:
ja chciałam sobie zrobić niespodziankę w drugiej ciąży ale nie wytrzymałam[emoji2] i choć przed poznaniem płci miałam przeczucia że to dziewczynka to jednak wyszedł chłopczyk[emoji12]

reklama
Do góry