Współczuję! Zdradzisz, który to szpital?Slodkamamuśka, przynajmniej się Tobą dobrze zajęli. Ja w pierwszej ciąży trafiłam do pewnego warszawskiego szpitala z krwawieniem we wczesnej ciąży (7tc bodajże). To było w piątek w nocy. Po wielu godzinach oczekiwania zbadali mnie, stwierdzili krwiak, przepisali duphaston i wysłali do domu. Bez zwolnienia z pracy. Mimo, że mówiłam lekarce, że w sobotę pracuję i będę 10 godzin na nogach stała. Powiedziała mi, że to bez znaczenia, że i tak co ma być to będzie. Tamtą ciążę straciłam i po dziś dzień się zastanawiam, czy gdyby mi dali nakaz leżenia, czy inaczej potoczyłyby się moje losy. Wszystkie, absolutnie WSZYSTKIE dziewczyny, które znam i które miały krwiaki, miały nakaz leżenia, a większość zatrzymywali na obserwację w szpitalu. Nie wiem, czemu w moim przypadku tak lekceważąco podeszli do sprawy.
reklama
Misia93
Aktywna w BB
To jest niedopomyslenia jak służba zdrowia współpracuje z pacjentami.Oj też niemam pojęcia czemu podjęto taką a nie inną decyzję ....
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Współczuję
slodkamamuska
Zaciekawiona BB
Tak teraz to mi się wydaje że idzie na sztukę ta ,następna i tak dalej ....zero indywidualnego podejścia do pacjenta
Misia93
Aktywna w BB
Dokładnie. Zależy wszystko od podejścia.Tak teraz to mi się wydaje że idzie na sztukę ta ,następna i tak dalej ....zero indywidualnego podejścia do pacjenta
ada1989
Mama Konradka :)
To ekstra!!! Kurde oby i mój sobie poszedł. Ale chciałabym, żeby się wchlonął, bo chyba zawału bym dostała jak zobaczyłabym krew.
trzymam kciuki mocno by krwiak się wchłonął!
ada1989
Mama Konradka :)
bardzo dziwne że Ci nie kazali leżeć, współczuję straty, ja z tego co kojarzę to zawsze każą przy krwiaku leżeć i wstawać tylko do toaletySlodkamamuśka, przynajmniej się Tobą dobrze zajęli. Ja w pierwszej ciąży trafiłam do pewnego warszawskiego szpitala z krwawieniem we wczesnej ciąży (7tc bodajże). To było w piątek w nocy. Po wielu godzinach oczekiwania zbadali mnie, stwierdzili krwiak, przepisali duphaston i wysłali do domu. Bez zwolnienia z pracy. Mimo, że mówiłam lekarce, że w sobotę pracuję i będę 10 godzin na nogach stała. Powiedziała mi, że to bez znaczenia, że i tak co ma być to będzie. Tamtą ciążę straciłam i po dziś dzień się zastanawiam, czy gdyby mi dali nakaz leżenia, czy inaczej potoczyłyby się moje losy. Wszystkie, absolutnie WSZYSTKIE dziewczyny, które znam i które miały krwiaki, miały nakaz leżenia, a większość zatrzymywali na obserwację w szpitalu. Nie wiem, czemu w moim przypadku tak lekceważąco podeszli do sprawy.
wszystkozajete
Moderatorka
To zależy jaki krwiak. Leżenie plackiem przy podkosmówkowych. Jak jest w innym miejscu to niekoniecznie.
Ale zwolnienie w opisywanej sytuacji bez dwóch zdań.
Ale zwolnienie w opisywanej sytuacji bez dwóch zdań.
Ostatnia edycja:
anik.
Mama Krzysia :)
U nas tez upał. Nawet na ogródku nie da się posiedzieć. Dzisiaj musze odkurzyc jutro na cały dzień jedziemy a moi rodzice zostają z młodym. Jak ja tego nie zrobię to mama będzie chciała mnie wyręczyć [emoji6] a ma urlop wiec niech sobie odpocznie.
Jeszcze M.zalatwil sobie kolano (nie wiem czym mówi, że jak poszedł do Krzysia w nocy i zasnal z nim na łóżko to gdzieś na podłodze go odgniotl) i trasa autem przede mną. 1,5 h w jedna stronę. Nie podoba mi się [emoji53]
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Jeszcze M.zalatwil sobie kolano (nie wiem czym mówi, że jak poszedł do Krzysia w nocy i zasnal z nim na łóżko to gdzieś na podłodze go odgniotl) i trasa autem przede mną. 1,5 h w jedna stronę. Nie podoba mi się [emoji53]
emilja0308
Fanka BB :)
Krzys to synek? mam duzy sentyment do tego imienia bo moj brat to Krzys,chrzestniak tez, szwagier rowniez i nawet moj prawie maz ma na drugie Krzysztof do tego ja mialam byc KrzysU nas tez upał. Nawet na ogródku nie da się posiedzieć. Dzisiaj musze odkurzyc jutro na cały dzień jedziemy a moi rodzice zostają z młodym. Jak ja tego nie zrobię to mama będzie chciała mnie wyręczyć [emoji6] a ma urlop wiec niech sobie odpocznie.
Napisane na PAP5451DUO w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
najki
Fanka BB :)
Bardzo Ci współczuje straty i tego jak Cie potraktowano..to nie do pomyśleniaSlodkamamuśka, przynajmniej się Tobą dobrze zajęli. Ja w pierwszej ciąży trafiłam do pewnego warszawskiego szpitala z krwawieniem we wczesnej ciąży (7tc bodajże). To było w piątek w nocy. Po wielu godzinach oczekiwania zbadali mnie, stwierdzili krwiak, przepisali duphaston i wysłali do domu. Bez zwolnienia z pracy. Mimo, że mówiłam lekarce, że w sobotę pracuję i będę 10 godzin na nogach stała. Powiedziała mi, że to bez znaczenia, że i tak co ma być to będzie. Tamtą ciążę straciłam i po dziś dzień się zastanawiam, czy gdyby mi dali nakaz leżenia, czy inaczej potoczyłyby się moje losy. Wszystkie, absolutnie WSZYSTKIE dziewczyny, które znam i które miały krwiaki, miały nakaz leżenia, a większość zatrzymywali na obserwację w szpitalu. Nie wiem, czemu w moim przypadku tak lekceważąco podeszli do sprawy.