reklama
Misia93
Aktywna w BB
GratulujęDziewczyny z moją fasolką wszystko dobrze, pięknie rośnie :-)
Miałam usg, zbadała też piersi i powiedziała, żeby nie martwić się wyciekiem z piersi to normalne ;-)
Natusia :-)
Fanka BB :)
Super Inga to już jesteś spokojna. Ciesze się bardzo,że wszystko ok.Dziewczyny z moją fasolką wszystko dobrze, pięknie rośnie :-)
Miałam usg, zbadała też piersi i powiedziała, żeby nie martwić się wyciekiem z piersi to normalne ;-)
A dajesz radę płukać gardełko? Nie zbiera Ci się na wymioty?Zapisała mi antybiotyk jako shake do tego krople do płukania gardła i paracetamol do picia
Misia93
Aktywna w BB
Jest lepiej niż było. Mdłości w sumie przeszły.A dajesz radę płukać gardełko? Nie zbiera Ci się na wymioty?
Super,mnie też już mniej męczą mdłości To będzie dobrzeJest lepiej niż było. Mdłości w sumie przeszły.
Katharina85
Zaangażowana w BB
ja mam w środę wizytę i czekam jak na szpilkach... mam nadzieję, że będę wiedziała coś więcej i będą prenatalne bo w sumie nawet nie wiem na co idę hehe
Katharina85
Zaangażowana w BB
a ja mam apogeum teraz mdłości i kiepskiego samopoczucia. a tyle czytałam, że byle pierwszy trymestr przetrwać. a ja im dalej w las...!
ania1978k
Ja tez uwazam ze im dalej ti gorzej sie czuje tez nie moge doczekac sie wizyty mam03.09 a prenatalne 08.09 w czwartek ide na badania bo mam mase zrobic
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
katherinne
Dziewczyny, która z Was ma niedługo wizytę? Mogę poprosić o zapytanie gina w moim imieniu, co w sytuacji, kiedy ciężarna nie przechodziła cytomegalii a jej starsze dziecko idzie do przedszkola? Czy to duże ryzyko? Moja wizyta jest dopiero głęboko we wrześniu.