Natusia :-)
Fanka BB :)
Witamy serdecznieHej
nieśmiało zaglądam już od jakiegoś czasu, ale chciałabym dołączyć, można?
Mam 30 lat, to moja pierwsza ciąża (po in vitro), jestem w 11tc6d.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witamy serdecznieHej
nieśmiało zaglądam już od jakiegoś czasu, ale chciałabym dołączyć, można?
Mam 30 lat, to moja pierwsza ciąża (po in vitro), jestem w 11tc6d.
O to kiepsko. No na to gardło dostałaś ten antybiotyk?Hej właśnie się obudziłam z mega bolacym gardłem. Zaglądam do niego a tam same czopy ropne takie białe. Śliny nie idzie przełknąć dodam że 5 lat temu miałam usuwane migdały
Tak :/ mam angine ropnaO to kiepsko. No na to gardło dostałaś ten antybiotyk?
Z dnia na dzień się pojawiła. Nigdy w życiu jej nie miałam. A do tego czopy ropneUuuu...
Może się przemęczyłaś,stąd bóle brzucha i zawroty głowy???nie można Was na chwilę zostawić bo ponad 20 stron naskrobanych ja miałam pracowity weekend i mało odpoczywałam a od wczoraj wieczorem jakiś mega kryzys... Jest mi tak niedobrze jak jeszcze nie było... nudności bez wymiotów co prawda ale i tak dramat.. słaba się czuję, w głowie mi się kręci- no ratunku! i ból brzucha znowu na dole a myślałam, że mam to już za sobą. Niedługo 12 tydzień a tu taka "niespodzianka"
Biedulko,współczuje Ci bardzo. A coś do płukania gardła masz?Tak :/ mam angine ropna
Zapisała mi antybiotyk jako shake do tego krople do płukania gardła i paracetamol do piciaBiedulko,współczuje Ci bardzo. A coś do płukania gardła masz?
Trzymaj się i dużo wypoczywaj.Zapisała mi antybiotyk jako shake do tego krople do płukania gardła i paracetamol do picia