reklama
krainka01
Zaciekawiona BB
Czyli albo to bzdury albo jesteś wyjątkowa ;-) Ciekawe co będzie u mnie hmm... jeszcze trochę muszę poczekać na ta wspaniałą wiadomośćZ tą urodą w ciąży to różnie bywa,bo jak ja byłam w ciąży z córeczką to wszyscy mi mówili,że wyglądam przepięknie i że mogłabym całe życie chodzić w ciąży,co sugerowało że będzie chłopak a tu niespodzianka -dziewczynka. Tak samo było ze smakami-uwielbiałam kwaśne a od słodyczy mnie odrzuciło,przestałam słodzić a jak widziałam słodycze to mnie mdliło. Wszystko miałam odwrotnie Ciekawy przypadek ze mnie
Zuzia92
Zaangażowana w BB
przepraszam, że nie w temacie
Robilam ostatnio badania moczu, wyszły mi bakterie i białko 14mg, rozmawiałam z moim lekarzem rodzinnym i powiedziała, że tak sie zdarza i to o niczym złym nie świadczy, jednak mam troche wątpliwości czy to na pewno nie zaszkodzi dziecku. Wizyta u mojego ginekologa prowadzącego dopiero 1 września i zastanawiam się czy mogę tyle czekać.
Miała któraś taką sytuację?
Robilam ostatnio badania moczu, wyszły mi bakterie i białko 14mg, rozmawiałam z moim lekarzem rodzinnym i powiedziała, że tak sie zdarza i to o niczym złym nie świadczy, jednak mam troche wątpliwości czy to na pewno nie zaszkodzi dziecku. Wizyta u mojego ginekologa prowadzącego dopiero 1 września i zastanawiam się czy mogę tyle czekać.
Ja miałam bakterii 100, powtórzyłam następnego dni było 25. Zrobiłam posiew i wyszedł ujemny, więc wszystko ok. Zrób posiew może.przepraszam, że nie w temacie
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
przepraszam, że nie w temacie
Nie wiem czy pomogę co do tych bakterii bo byłam wtedy w trochę wyższej ciąży z Olkiem , ale mi właśnie też one wyszły i lekarz powiedział (trochę mnie nawet nastraszył ) że jeśli nie będę bardzo dużo pić to trafię do szpitala. No to ja jak to usłyszałam to piłam co chwilę i wyniki przed kolejną wizytą miałam jak małe dziecko- jak to określił lekarz. Sama woda zdziałała cuda.
A ja bym zrobiła teraz po kilku dniach znow badania choćby dla siebie, w końcu to nie drogie i sprawdziła czy jest lepiej.
Agnieszka91
Fanka BB :)
A mój urodził się w 39t6d i ważył 3840g
reklama
Agnieszko miałaś wywoływane czy samo Cię chwyciło??A mój urodził się w 39t6d i ważył 3840g