Agnieszka91
Fanka BB :)
Odeszły mi wody a skurczy nie miałam. Dostałam oksytocyne.Agnieszko miałaś wywoływane czy samo Cię chwyciło??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Odeszły mi wody a skurczy nie miałam. Dostałam oksytocyne.Agnieszko miałaś wywoływane czy samo Cię chwyciło??
A Anglii mieszkam tutaj nie ma ginekologa. Jeżeli jest to chodzę do niego prywatnie, na wizycie nic nie widział niepokojącego a tutaj dopatrzyli się na brzuszku zgrubienia. Powiedziano mi że jest to po prostu natura. 1.09 idę znowu na usg i zobaczymy.a co to oznacza? bo ja pojęcia nie mam że w ogóle dziecko może mieć tam przepuklinę.
Będzie dobrze nie denerwuj się może się jeszcze wchłonie trzymam kciukiA Anglii mieszkam tutaj nie ma ginekologa. Jeżeli jest to chodzę do niego prywatnie, na wizycie nic nie widział niepokojącego a tutaj dopatrzyli się na brzuszku zgrubienia. Powiedziano mi że jest to po prostu natura. 1.09 idę znowu na usg i zobaczymy.
Czytałam o tym ze może być to fizjologiczne i samo do 14 tygodnia się wchłonie lub jeśli jest to wada izolowana tez jest to nie groźne. Ale poczekaj do wizyty bo pewnie to nic groźnego a teraz będzie się martwić. Trzymam kciukiA Anglii mieszkam tutaj nie ma ginekologa. Jeżeli jest to chodzę do niego prywatnie, na wizycie nic nie widział niepokojącego a tutaj dopatrzyli się na brzuszku zgrubienia. Powiedziano mi że jest to po prostu natura. 1.09 idę znowu na usg i zobaczymy.