reklama
madziek
listopadówka 2009 :)
spoko :-)
Asica66
Fanka BB :)
Będzie dobrze musi. A czy będzie to trzeba częściej kontrolować? Kiedy następna wizyta?Jak się okazało maluszek ma przepukline na pepowinie przy wejściu do brzuszka. Nie ma jej dużo ale trzeba być ostrożnym![]()
madziek
listopadówka 2009 :)
a co to oznacza? bo ja pojęcia nie mam że w ogóle dziecko może mieć tam przepuklinę.Jak się okazało maluszek ma przepukline na pepowinie przy wejściu do brzuszka. Nie ma jej dużo ale trzeba być ostrożnym![]()
emilja0308
A co na to powiedzial ginekolog? bardzo wspolczuje. Czytalam gdzies o takim przypadku jak znajde to udostepnieJak się okazało maluszek ma przepukline na pepowinie przy wejściu do brzuszka. Nie ma jej dużo ale trzeba być ostrożnym![]()
Napisane na PAP5451DUO w aplikacji Forum BabyBoom
emilja0308
a co do porodu mi sie marzy 18 marca, bo siostra mojego lubego konczy wtedy 18
anik.
Mama Krzysia :)
U nas raczej nie ma szans na 18 marzec ale tez bym chciała . Bo Adrian i jego tata z 18 marca i jego chrzestny tez z 18 marca . Gdyby nasza dzidzia sie urodziła 18 marca to by były 3 pokolenia z ta sama data urodzin . Ale termin mam na 1 marca i chce raczej cesarkę wiec nie ma szans ...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ja urodziłam mojego synka 18tego marcaa co do porodu mi sie marzy 18 marca, bo siostra mojego lubego konczy wtedy 18