reklama
madziek
listopadówka 2009 :)
spoko :-)
Asica66
Fanka BB :)
Będzie dobrze musi. A czy będzie to trzeba częściej kontrolować? Kiedy następna wizyta?Jak się okazało maluszek ma przepukline na pepowinie przy wejściu do brzuszka. Nie ma jej dużo ale trzeba być ostrożnym
madziek
listopadówka 2009 :)
a co to oznacza? bo ja pojęcia nie mam że w ogóle dziecko może mieć tam przepuklinę.Jak się okazało maluszek ma przepukline na pepowinie przy wejściu do brzuszka. Nie ma jej dużo ale trzeba być ostrożnym
emilja0308
A co na to powiedzial ginekolog? bardzo wspolczuje. Czytalam gdzies o takim przypadku jak znajde to udostepnieJak się okazało maluszek ma przepukline na pepowinie przy wejściu do brzuszka. Nie ma jej dużo ale trzeba być ostrożnym
Napisane na PAP5451DUO w aplikacji Forum BabyBoom
emilja0308
a co do porodu mi sie marzy 18 marca, bo siostra mojego lubego konczy wtedy 18
anik.
Mama Krzysia :)
U nas raczej nie ma szans na 18 marzec ale tez bym chciała . Bo Adrian i jego tata z 18 marca i jego chrzestny tez z 18 marca . Gdyby nasza dzidzia sie urodziła 18 marca to by były 3 pokolenia z ta sama data urodzin . Ale termin mam na 1 marca i chce raczej cesarkę wiec nie ma szans ...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ja urodziłam mojego synka 18tego marca fajna data, wg marzec to ładny miesiąca co do porodu mi sie marzy 18 marca, bo siostra mojego lubego konczy wtedy 18