reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

A najdziwniejsze jest to jak szybko mi czas leci... Nawet nie tyle dni co czas ciąży.. Jak się dowiedziałam byłam w 3 tygodniu. Pomyślałam, że to cała wieczność, że to nigdy nie minie. Zaraz zaczynam 11 tydzień. Kiedy to zleciało???
Mama2raz, Inga- ja 2 dni później, nie mogę się doczekać. To już chyba będą penatralne? Bo gin kazała mi się zdecydować co do Nifty. Ktoś mówił, że będzie to robił ale mi umknęło...
U mnie to zwykła wizyta, pierwsza u Pani doktor która ma prowadzić moją ciążę.

reklama
Ja chcialam takie cos kupic jak na foto,ale myśląc logicznie,ze w ogole nie mam miejsca na ta wanienke zeby sb siedziala caly dzien to przydalaby sie taka o której mowisz ale cena wieksza duzo za sama wanienke bo nawet stelaża nie ma i niewygodnie bedzie mi jej używać...pomyśleć trzeba.
Ale chyba stanie na tym,ze bd ja wpychac pod prysznic. Ta zwykla

1471349323369.jpg

Załączniki

• 1471349323369.jpg
    1471349323369.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 333
1471349855225.jpg

Myslalam ze o takim czyms mowisz.
Nie posiadam niestety komody w wysokosci odpowiedniej[emoji3] zostaje przy zwyklej wanience ze stojakiem [emoji3]

Załączniki

• 1471349855225.jpg
    1471349855225.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 294
Dziewczyny dajcie spokój z tym zaglądaniem w portfele bo to niesmaczne. Jak kogoś stać i ma ochotę kupić pierdyliard gadżetów przed porodem to jego sprawa, krzywdy nikomu nie robi. Jedna kupi buty za 7k, druga wózek za tyle, a trzecia pojedzie za to na wakacje. Wolnoć Tomku w swoim domku. Te bardziej rozsądne będą kupować po porodzie, gadżeciary przed. Niektórzy maja duże domy i nie jest problemem zmieścić i łóżeczko i przewijak i kołyskę i bujaczek i kij wie co jeszcze, a inni żyją na 40m2 i kminią nad oszczędnością miejsca, bo tego wymaga sytuacja. Czy oznacza to, że któraś z nich będzie bliżej z dzieckiem zw na powierzchnie mieszkaniowa i ilość gadżetów? No nie bardzo ;) Nie mierzmy wszystkich swoją miarą ;) Wkurza mnie takie narzucanie swojego stylu wychowania. Nie każdy ma babcie na dyżurze, nie każdy może/chce sobie 3 lata zrobić wolne od pracy. Każdy ma swoja sytuacje, każda rodzina i dziecko są inne.

Kate2288 też mam genetyczne w sobotę. One chyba są i dopochwowo i przez brzuch.

Mama2raz mam taki sam plan

no cóż...
dziś dzień prawdy... wizyta, na której okaże się, czy jest dzidzia, czy nie ma :(
2 tyg wcześniej był pęcherzyk 15mm, objawy są, brzuch ewidentnie duży, ale stres niewyobrażalny..
trzymajcie kciuki!!

A z gadżetów polecić mogę wiaderko do kąpania, do chyba 7 miesiąca użysaliśmy , Maks je uwielbiał
Trzymam kciuki daj znać po wizycie

reklama
Do góry