reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

1471337952306.jpg

Cos takiego kupilam w prezencie bo mama maluszka chciala i korzystali z tego ile się dalo(tylko kulka, nie bujali) i uratowalo to dziecku życie w sumie bo bylo z nimi w salonie a nie w pokoiku w lozeczku(mieszkanko maja wiec niani elektrycznej nie mieli ani nic). Po 1,5h dziecku sie tak odbilo znowu ze mimo tego ze lezalo na boku zaczelo siniec bo nie wyleciało. Teraz sluzy 2 dzidzi dobrze i licze na to ze mi sie tez przyda bo na pewno zostanie mi pożyczone [emoji3] na poczatek dobra rzecz

Załączniki

• 1471337952306.jpg
    1471337952306.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 272
reklama
mama_NS śliczna. Ja wlasnie nad taką się zastanawiam :)
Ja mam sporo rzeczy po pierwszym dziecku. Tabun ubranek - bo i kupilam i dużo dostałam. Część z tego też pożyczyłam (jak się okazało na wieczne nieoddanie ale dobrze, że to rzeczy których mi nie żal).
Pościel do łóżeczka mam do tego 3 zmiany powłoczek choć wiadomo, że na początku rożek albo ciepły kocyk/śpiworek wystarczą.

Ja będę zmuszona kupić kolyske na początek bo mam szkolnego syna i w pokoju razem spać na pewno na początku nie będą razem bo starszy musi się wysypiać do szkoly. Więc dzidzia będzie z Nami spala w pokoju.
A jak skończy pół roku przeniesiemy spanko do pokoiku dzieci :)

Mama2raz mam taki sam plan

no cóż...
dziś dzień prawdy... wizyta, na której okaże się, czy jest dzidzia, czy nie ma :(
2 tyg wcześniej był pęcherzyk 15mm, objawy są, brzuch ewidentnie duży, ale stres niewyobrażalny..
trzymajcie kciuki!!

A z gadżetów polecić mogę wiaderko do kąpania, do chyba 7 miesiąca użysaliśmy , Maks je uwielbiał

no cóż...
dziś dzień prawdy... wizyta, na której okaże się, czy jest dzidzia, czy nie ma :(
2 tyg wcześniej był pęcherzyk 15mm, objawy są, brzuch ewidentnie duży, ale stres niewyobrażalny..
trzymajcie kciuki!!

A z gadżetów polecić mogę wiaderko do kąpania, do chyba 7 miesiąca użysaliśmy , Maks je uwielbiał
Jusia ja też miałam pęcherzyk 15mm=5t4d tak wyliczyło USG (8.08) do lekarza idę dopiero 22.08 i mam mega stres.
Trzymam kciuki i koniecznie daj znać po wizycie :)

no cóż...
trzymajcie kciuki!!

Trzymam kciuki! Daj znac po wizycie!

A macie moze jakis album (czy nie wiem jak to nazwac) do upamietniania wszystkiego? Ja uwielbiam takie rzeczy do wlasnego wykonania ale tu jakies podpowiedzi by mi sie przydaly:-)

Wspominalam, ze lubie duperele różne :-) ta ramke juz daaawno temu wypatrzylam i postanowilam ja zakupic :-)
Uwielbiam zdjecia ogólnie na mieszkaniu,jak mile chwile i bliscy usmiechaja sie do mnie ze sciany wiec to musialam miec :-)
1471343723019.jpg

Załączniki

• 1471343723019.jpg
    1471343723019.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 262
uploadfromtaptalk1471344056738.jpeg
mam taki album dla starszego synka, drugie dziecko dostanie podobny

Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• uploadfromtaptalk1471344056738.jpeg
    uploadfromtaptalk1471344056738.jpeg
    412,3 KB · Wyświetleń: 259